Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
De most tényleg: ilyen áron torpedó játékot reklámozni?
Nem csak jópofa megoldás, de kimondottan örömteli és hasznos, de hogy lehet kényelmes egyszerre mindkét képernyőt nézni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
5h4rK
tag
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Masodpercenkent 30X elforditod es akkor mindket kep folytonos lesz.
-
vgergo
aktív tag
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Torpedó játékon kívül vonaton videó nézésre is jó, azaz nem csak a melletted ülő nézheti a filmet, hanem a veled szembe ülő is.
-
DaveHutt
őstag
Ennek a gépnek csakis egy célja van: megmutatni, hogy az Asus ilyenre is képes, és az emberek figyelmét a márkára terelni. Semmi másra nem alkalmas ez a készülék.
-
KevinMulder
tag
Ha a kamera jelét a hátsó képernyőre küldöd, akkor eltűnik a gép?
-
vgergo
aktív tag
válasz macilaci78 #4 üzenetére
Még nem néztem, de a vonaton elég gyakran látok notebook-t függőleges kijelzővel használó embert.
Majd legközelebb készítek róluk képet is.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ez csak arra jó, hogy mindenkinek szar legyen. De sebaj, erre a vásárlók majd csak használat során döbbennek rá, addigra meg már rájuk sózták ezt a baromságot.
(#7) vgergo
Meg nem fordulna a fejemben függőlegesen állítani a notebookom monitorját. Totális antiergonómia.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
_Szasza_
tag
Hát...Szerintem ez egy b*romság...A videóban is a kiscsaj nézi a ház terveit a csávóval szemben...Basszus keljen fel és álljon a csávó mellé. Hihetetlen hogy ezért készíteni kell 1 ilyen funkciót.
-
agressiv
addikt
Nem baromság ez már egy kicsit?
Hát még a borz.....
-
satz18
őstag
Eddig nem bírtam kitalálni, hogy hogy lehet drágábban adni a gépet, mintha belerakunk egy méregdrága FHD IPS panellt( az applet leszámítva.) Hát úgy, ha belerakunk két méregdrága IPS panelt. Sztem alapvetően poén, de meglehetősen pazarló. Sztem a transformerek jobb alternatívák. Ez kicsit erőfitogtatás sztem.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
kovgab
tag
Ennek mi értelme??
Ká Úr
-
Somesz1988
csendes tag
+1 DE ettől függetlenül én szeretem az ASUS-t, ha laptopom lesz más nem jön szóba. De ezek a titkosügynököknek valók másnak tényleg csak figyelemfelkeltőek,menőzzenek vele nem lehet jól kihasználni, és ahhoz meg drága.
Satz18: Egyetértek.
Ha mindenáron választani kellene ilyen szuper cuccok közül inkább egy izom tablet+dokkoló (ugyebár az aksi időtartam jelentősen megnő vele, de itt nem), vagy egy notebook aminek az alsó billentyűzet része érintős, annak egy fokkal több értelme van. (bár azt a halandók szintén nem engedhetik meg maguknak )
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben piros-fekete 27-0 :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Somesz1988
-
aram01
nagyúr
van ennek értelme?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz Somesz1988 #17 üzenetére
akkor már meg is van a válasz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kokasdani
csendes tag
Énsem látom értelmét Tabletnek túl nehéz, a windózt meg nem szeretem tapogatni. Érdekesebb lenne, ha a külső képernyőn droid futna. Az ára meg:
-
-
Zmej96
csendes tag
"Két, Hyper-Threadinget támogató magjának maximális órajele 1,9 MHz, ami a Turbo Boost technológia révén akár 3,0 GHz-ig felemelkedhet."
Az szerintem 1,9 GHz akart lenniSPEmall kuponok a következő telefonokhoz: LeEco Le 2, Le 2 Pro, Le Max 2, Xiaomi Mi5, RN3/RN3 Pro, R3/R3 Pro, Xiaomi Max, Meizu M3/M3 Note stb. Link: https://goo.gl/P3v6B0 , http://hardverapro.hu/apro/csoportos_rendeles
-
Angel1981
veterán
Szerintem azért erről többről van szó; "bedobják a sűrűjébe" azt vagy harap rá a jónép, vagy nem - ez újabban tendencia a gyártók részéről. (Mármint a jó vagy rossz értelemben vett "próbálkozás".)
Egyébként ötletes kis cucc, de ennyi pénzért részemről már inkább egy csúcskategóriás, hagyományos Ultrabook.
-
Tuco Ramirez
őstag
A marketingeseknek rendesen bele kell majd húzniuk, hogy ezt a duplaképernyős izét ilyen áron rátukmálják a népre.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Semm1
tag
Én is azon gondolkodok, hogy mire tudnám ezt használni, de semmi nem jut eszembe. Egy dolog jut csak eszembe, amivel lenne értelme is ennek a gépnek nagyobb akksival, ha az érintős oldal egy digitalizáló tábla lenne.
Szerintem nem baj, hogy az Asus próbál újítani, ez tetszik bennük ! -
zsolt19900
őstag
Az az értelme, hogy a veled szemben ülő csajszival közelebbi kapcsolatba kerülj: fogod írsz és azt ő olvassa és így tisztára romantikus a helyzet.... ajj hogy ilyen nem jutott eszetekbe
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
mepet
addikt
+1 a sok "ennek semmi értelme" típusú komment közé!
-
Hisztogram
tag
Szerkesztve:
Nem tartom hülyeségnek, nem kell (szabad, lehet) rá táblaként gondolni, mert ez nem más, mint egy laptop beépített tacsikijeljzővel. Az ára persze vicces.
Amire kíváncsi lennék az a "teljes értékű tábla + 360 fokos zsanér + tapikijelző" konstrukció.
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
rudi
nagyúr
Tollal komolyabb rajzolásra használva van értelme a gépnek, főleg akkor, ha eközben az sRGB színtér és színhelyesség is fontos. Nemrégiben láttam grafikust dolgozni hasonló táblán (ott a menüpontok a tábla körül voltak, de lényegében ott is ceruzával kezelt mindent) olyan dolgokat csinálni, amiről a hozzám hasonló mezei emberkék lazán kijelentenék, hogy nem létezik, csalás, videótrükk, amiíg nem látták a saját szemükkel
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz Hisztogram #26 üzenetére
Mostanában keltél, vagy mindig ilyen gyenge a szemmértéked? 17,4 mm vastag a Taichi 21.
-
no de miért billentyűzet? amikor adott a lehetőség oda is egy érintés érzékeny IPS panelt tenni?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
noisia
aktív tag
válasz KevinMulder #6 üzenetére
ezzel kiégettél ...
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Chiller
őstag
Az Asus sajátos covertible megoldását teszteltük, amit egyszerre akár ketten is használhatnak.
Hupsz, valamiért azt hittem a csajról van szó -
markymango
tag
Köszönjük ASUS, nem tudtam mi hiányzik Oké, egy ötletnek jó lett, de hogy nem fogják kapkodni valahogy borítékolható..
-
devast
addikt
Ez átverés. A főoldalon volt egy csaj, de hiába mentem rá a cikkre, abban már nincs egy sem
Ez a cucc meg... már elmondták előttem -
8nemesis8
veterán
Nálam fontos, hogy a tablet ne legyen túl nehéz, de így ezt a részét keményen be bukja.
Szerintem nem lesz nagy jövője... -
rudi
nagyúr
Igen, ez tény. De a Taichi az elég erős hardverrel simán lehet a célgép is egy formatervezőnek, aki a külső monitorra rajzol, a besővel (illetve kiegészítő monitorral) meg tervez, a kettővel együtt pedig villant, mert abban a rétegben, ahol mozog, ez is fontos lehet a sikerhez. Persze, ettől még nagyon-nagyon rétegtermék marad.
-
agressiv
addikt
kettővel együtt pedig villant, mert abban a rétegben, ahol mozog, ez is fontos lehet a sikerhez.
Lehet csak én gondolom így, de szerintem hatátosabb a villantás is egy komolyabb, akár ipari géppel, mint valami kommersz, csak kicsit csicsás izével.
merkucyo
Ebben is van valami, az ilyenek mellett a BMW anyósülésén van a csicsás laptop.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
szirtesp
tag
Engem inkább a transformer book érdekelne, de az nagyon
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bátorkodnám megjegyezni, hogy ezen a gépen nincsen Kensington.
Micro HDMI és micro SUB-D csatlakozói vannak, külön-külön.
Ha lehet, javítsátok.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gadgetfan_
senior tag
Egészen az áráig olvasva, azt hittem megtaláltam az új laptopomat, az akku időnél, meg már az olvasást is abbahagytam. Kár érte...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Ati1979
veterán
Totál hülyeség ez az egész. Értelme nincs az egész koncepciónak. Emellett sérülékeny, nevetséges üzemidő. Az árról meg ne is beszéljünk.
Viszont a matt Full Hd ips kijlezőt, igazán rendszeresíthetnék más termékeknél is. Ritkán lát ilyet az ember. Ha ips akkor a legtöbbször fényes sajnos.
-
Borgi
aktív tag
hi,
Pedig költséghatékony utazási mód és közben tudsz dolgozni/kikapcsolódni. Nameg sok cég csak a vonatjegyet álja a benyát nem.
Én pl ha nincs jobb dolgom akkor valami combos játékkal nyomom. és pik pak eltelt a 3 órás IC út
Mondjuk akksiról csak régi játékot bír 3 órát a gépA gép mondjuk érdekes de enynit nem ér szerintem, de nem is én vagyok a céközönség, nekem a noti legyen combos teljesítményben. Ez elvérezne a legtöbb általam használt progi alatt. Igaz az enyém nem is volt ilyen olcsó (a cégnek ).
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
Khaal
őstag
Kicsit olyan érzésem van, hogy ezzel most újra feltalálták a spanyol viaszt. Jó pár éve létezik az átalakítható tablet pc vonulat (thinkpad x220 tablet pl.), amivel ez ugyanúgy megoldható.
Én is inkább csak erőfitogtatásnak érzem az egészet, mert egyszerűen nem jut eszembe olyan szituáció amikor egyidejűleg szükség lenne mindkét kijelzőre.
-
Akula
őstag
na nekem ez nem kell. pláne nem ennyiért.
"Akula Sub, ready for the deep!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÁRSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest