Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
TechArtist
üzenetére
Nálam egyszer fagyott le, mikor először bekapcsoltam. Frissítettem, mert rögtön felajánlotta, újraindult frissítés után, aztán Playből szedtem le egyszerre az appjaim és akkor újraindult magától. De azóta semmi, szóval rendben van.
Most nézem a Tied fehér. Fúúú, de kellene.
Csak már megígértem cimbimnek, akinek makulátlan, hogy átveszem tőle. 
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
TechArtist
üzenetére
Hello!
Szín szerint változik a típusszám, a kéket szokták leárazni, de a link alatt fehérek vannak, szóval nem értem.
Valószínűleg az árukereső hibája.Legutolsó verzió a 4.2.2, ami pár hete jött ki pont. Szerintem lesz még frissítés, bár itt megoszlanak a vélemények, ahogy olvasom.

Rakoncátlankodó memóriakártya olvasó, recsegő ház... kb. ennyit olvastam eddig, mint előforduló jelenség.
Enyémmel semmi gond, szóval saját tapasztalatot nem tudok írni.Épp most veszek másodszorra Atrix 2-t.
Nagyon szeretem, jó teló! UP a Tiednek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak már megígértem cimbimnek, akinek makulátlan, hogy átveszem tőle. 
Valószínűleg az árukereső hibája.