Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
TechArtist #1584 üzenetére
Nálam egyszer fagyott le, mikor először bekapcsoltam. Frissítettem, mert rögtön felajánlotta, újraindult frissítés után, aztán Playből szedtem le egyszerre az appjaim és akkor újraindult magától. De azóta semmi, szóval rendben van.
Most nézem a Tied fehér. Fúúú, de kellene.
Csak már megígértem cimbimnek, akinek makulátlan, hogy átveszem tőle.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
TechArtist #1574 üzenetére
Hello!
Szín szerint változik a típusszám, a kéket szokták leárazni, de a link alatt fehérek vannak, szóval nem értem.
Valószínűleg az árukereső hibája.
Legutolsó verzió a 4.2.2, ami pár hete jött ki pont. Szerintem lesz még frissítés, bár itt megoszlanak a vélemények, ahogy olvasom.
Rakoncátlankodó memóriakártya olvasó, recsegő ház... kb. ennyit olvastam eddig, mint előforduló jelenség.
Enyémmel semmi gond, szóval saját tapasztalatot nem tudok írni.Épp most veszek másodszorra Atrix 2-t.
Nagyon szeretem, jó teló! UP a Tiednek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest