Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
devpernull #687 üzenetére
A "gyári állapot visszaállítása" után már nem jelentkezik a "Beállítások / Hang" -nál a kiakadás.
Az Asus Backup programjára kíváncsi voltam már a megvásárláskor is, ezért most kipróbáltam. A reset előtt az AppBackup programmal lementettem néhány alkalmazást és az adatait, majd a reset után visszaállítottam őket. Hiba nélkül megcsinálta, az adatok is korrekten visszakerültek.
Az OTG-t kipróbáltam - természetesen - nálam sem megy.
A frissítés óta történt rövid időben mintha kevesebbet "hunyorogna" a képernyő.
A programok frissítése gond nélkül megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged