Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt hittem csak 176C van. Külföldi oldalon olvastam, ilyen 7 megabites letöltési sebességet mértek állítólag az kevés HD stream-hez. Pedig nagyon dögös kütyü, bár az Intel proci állítólag nem a legerősebb fajta engem mégis valahogy minőségibb érzettel tölt el ez a név mint egy Qualcomm.
-
khalox
őstag
válasz #42308056 #103 üzenetére
A kamera a különbség.
Érdekes egyébként, hogy a C verziót nem nagyon látni, ha viszont mégis, akkor csak 8GB-os. A 16 GB-os meg jóval drágább.
A CX-et árulják már csomó helyen 16GB-tal nagyjából ugyanannyiért, abban van a gyengébb kamera, szóval ha nem számít, akkor ezt érdemes venni. -
törölt tag
Hátsó kamera nekem abszolút nem számít, ez egy tablet nem telefon. Elülsőt még megértem mert videohívásokhoz hasznos, oda kellene 5 MP-ket beépíteni szerintem.
Ami nem tetszik amúgy az a navigációs sáv de ez minden droidos tabletnél így van. Nem lehet valahogy jobb oldalra kényszeríteni akkor is ha elfordítom a kijelzőt? Két kézzel fogom mondjuk két oldalt, erre középen van a home-vissza gombok és egyikkel sem érem el érthetetlen és buta megoldás a Google részéről.
-
Looserke
őstag
Várható az android 5.0 64 bites rendszer erre a tabletre? Legalább a 64 bites proci ki lenne használva.
-
Tibcsi21
csendes tag
Hát mivel gyártják illene az 5.0 android.., de a magyar ASUS nem erősítette meg a kérdést..
Valaki esetleg próbálta a Real Racing 3 játékot a Graphics Settings (RR3) programmal "High" beállítással?
Választ előre is köszönöm! :-)
üdv. TibiReal Racing 3 :-)
-
Tibcsi21
csendes tag
http://ipon.hu/hir/android_5.0_frissitesek_az_asus_nal/31559
"iPon Hírek
Android 5.0 frissítések az ASUS-nál"Real Racing 3 :-)
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Beléptem én is a klubba. Két napja használom és nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig nem egy tabletem volt már.
Viszont néha beküld egy a címtár sajnos leállt hiba üzenetet. De ezt leszámítva kifogástalan a cucc!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Tibcsi21
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=GRjz4vLp054
ez október 23-ai videó
ezen szépen fut a Real Racing 3, és a tükörben is láthatók a hátul érkező autók.. :-)Real Racing 3 :-)
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Bár nem egy ME176-al, hanem a kisebbik ME70C tesóval léptem be az Asus tablet tulajok klubjába. Na majd később megosztok egy részletesebb elemzést, feltéve, ha kíváncsiak is vagytok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
OTG működik a készüléken (ME173CX)? Külföldi oldalon állítják egyesek, hogy működik, itt viszont a cikkben ennek ellenkezője szerepel.
Valaki írta itt, hogy Windows ha esetleg lesz rá, akkor csak a 16GB-os verzióra fog felmenni. Lesz egyáltalán rá Win, ha nem is gyári megoldással?
Android 5.0 upgrade lesz rá? Ugyancsak itt olvasom, h lesz, de nem találok róla semmi hivatalos infót.
Várható, hogy optimalizációkat követően jobban érezhető lesz az SoC szintetikus tesztekben mutatott előnye?
Most akkor mi van a RR3-al?
Személyes tapasztalatokat meghallgatnék szívesen, WiFi érzékenység, játék, fényerő érdekelne.
Köszi!
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
Sequadon
tag
Köszi srácok!
Játékra használjátok? A cikkben említik a RR3-at, ami nem futott szépen, viszont a fentebb linkelt videón teljesen jónak tűnik.
Fényerőt én is kicsit kevésnek találtam. MM-ban néztem meg élőben, bár ott elég erős a megvilágítás. Hétköznapokban elég?
Tokot milyet használtok hozzá?
Tetszik ez az Intel SoC, elég friss konstrukció, és szerintem van még benne potenciál.
-
D013
aktív tag
válasz Sequadon #117 üzenetére
A prociban van tartalék még az biztos, a legújabb antutu-val (optimalizálták 64bit-re) már 33k fölött teljesít. Ezzel lenyomta a telefonomban lévő MTK6592-est, ami 32k-nál megállt Bár a Mali-450 a 3D-s tesztekben megeszi még az Intel GPU-ját, de ez főként optimalizáció hiány szerintem. Szerintem a Lollipop jönni fog, mivel a proci 64 bites, szinte adja magát. Win 8.1-ről nem találtam semmit, szerintem arra nem érdemes várni...
Játék: Order & Chaos tökéletesen megy, Baldur's Gate Enhanced edition is. Több játékot egyenlőre nem teszteltem. Ami nem tetszik: eléggé melegszik, ahogy a tesztben is írták[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Az ME176C-re való tok ugye tökéletesen passzol az ME70C-re is. ( tudom a nagy tesón a hangszóró nyílás hátul van )
Konkrétan ezt néztem ki. -
Sequadon
tag
Igen, én is próbáltam. OTG működik. MHL viszont nem. Pedig reménykedtem...
Viszont nekem egy éjjel alatt 70%-ról 37%-ra merült. Valami beállítás lesz a bibi? Látszólag nem ment semmi, nem volt ébren, WiFi sem ment.
-
-
-
Sequadon
tag
Olvastam az előd topicjában egy ilyet.
"Próbálj meg rajta egy gyorsítótár, cache resetet ami törli a battery stats-ot is. ( bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartása cca 12 mp-ig )"
Ez hogy is van? Recovery menüben kell törölni, vagy ez vmi teljesen más?
-
R19
senior tag
válasz Sequadon #128 üzenetére
Az energia takarékossági beállításoknál ráböksz a 3 pöttyre és ott meglátod hogy mi használta, ébresztette, tartotta ébren a tabot.
Valami tuti nem hagyta deep sleep-be menni, mert nekem kikapcsolt wifivel kb. 18 óra alatt alvó állapotban csak 2%-ot merült. ( ME70C )
Greenify-t használok a háttérben feleslegesen futkosó, "akku zabáló" appok hibernálására. Működik root nélkül is csak nem automatikusan.
Kirakod a widgetjét és arra rátapizva hibernálja a listában lévő appokat.[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
az időjárás cucc érdekes dátumot ír, vagyis a dátum jó, csak a napot nem találja el:
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Red B
tag
Tudna nekem abban segiteni valaki,hogy milyen media lejátszót szedjek le ami ME176CX-en a mkv-s ac3 hangal lévö videot viszi?
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Ez vajon melyik verzió lehet? Eladó még nem válaszolt
linkLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Sequadon
tag
Tegnap jött meg a tok hozzá.
Nagyon szép, nagyon jó. Érzékeli a képernyő, ha ráhajtom és kikapcsol. Egyelőre nem jöttem rá, hogy csinálja. Azonban van egy kis hiba is. Ha teljesen hátrahajtom, akkor is érzékeli és kikapcsol a kijelző. Kissé kellemetlen. Elég kényelmetlen félig kinyitva használni. Valakinek van ötlete, hogy mit lehet tenni?
-
R19
senior tag
válasz Sequadon #142 üzenetére
Van egy pici mágnes a fedélben és ez kapcsolja ki-be a kijelzőt.
Amennyiben ezt a beállításokban nem tudod, vagy nem akarod letiltani, akkor teljesen hátrahajtott fedélnél kapcsold be kézzel a tabot.
Kipróbálni nem tudom, mert nekem a kistesó - (ME70C) - van egyenlőre tok nélkül.Jobb ötletem nincs, remélem működni fog.
-
Szoszo94
őstag
válasz Sequadon #144 üzenetére
Homemade megoldásként esetleg tegyél a hátlap és a tok mágneses része közé valamilyen anyagot, hogy ne legyen olyan közel a mágnes a tab hátuljához.
Mágnest könnyen meg tudod keresni, hogy hol is található a tokbanLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Sequadon
tag
válasz Szoszo94 #145 üzenetére
Gondolhatod, h elég passzentos a tok. Nem nagyon fér be más, maximum alufólia. Az alumínium ugye nem mágnesezhető. Talán működhet.
De egyébként f*szom, hogy nekem kell utólag erre megoldást találnom. Nem próbálta ki az aki kitalálta? Vagy ez is egy fícsör, csak én nem tudom értékelni?
EDIT:
Nem működik az alumínium. A magas mágneses permeabilitású anyagok árnyékolnak mágnesesen. Az alumínium mágneses permeabilitása pedig elég közel van a levegőéhez.
Szóval sok sz*rt nem ér.
Ezt a Mu-metal anyagot használják ilyesmikre. De kérdés, ha telerakom árnyékoló anyaggal a tokot, akkor hogy fogok WiFi-t használni.
Nem egyszerű...
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
szilikon tok létezik a 176cx-hez?
akárhogy keresem nem találokSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest