- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ez saját tapasztalat vagy vélemény? A Mac-ekre pont az jellemző, hogy inkább kihasználják a "thermal envelope" lehetőségeit és inkább csendesek maradnak. Amúgy a 2.8-cas Core 2 Xeon CPU-ból még egy gitár plugin sem fogyaszt túl sokat. Egy i5 pedig nagyságreddel fejlettebb processzor, kisebb csíkszélességgel. Otthoni körülmények közt nem tudom elhinni, hogy mindent valós időben kell futtatni, illetve 50 sávos zenéket kell írni, mintha ez bármilyen módon is mérőszáma lenne a dal minőségének...
Most érted vagy nem? Közben el is magyaráztad magadnak
Ilyen alapon rengeteg notebook-nál ugyanez a helyzet ahol hátul van az USB, ráadásul ott a kjelzőn is át kell hajolni és kiterjedés szempontból kisebb a Mac Mini mint egy notebook. A vezetékes Apple billentyűzeten alapból van két USB oldalt. Thunderbolt Display esetén megint egyértelmű a helyzet. Én megmondom őszintén nem látom ezt olyan nagy gondnak.
-
M@trixfan
addikt
Gyönyörű formatervezés, meg kell hagyni.
Az a legdurvább, hogy egy otthoni stúdió keretein belül minden zenei feladatra tökéletesen alkalmas. Én még ragaszkodom a tornyokhoz, de be kell látni, hogy felhasználás orientáltan választva egyre jobban át kell ezt értékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Google Chrome
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GB RAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest