Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
fólia ügyben kérnék segítséget, van valami topic által favorizált darab? anno pár hónapja x-protector üvegfóliálk kerültek rájuk, 3 telefonból kettőn azóta fellevegősödött teljesen, hétről hétre egyre csúnyább. az egyik volt törve, azon cserélték, még annyi idő sem kellett hozzá, hogy feljöjjön. pedig állítólag ez a tuti - nekem legalábbis dicsérte mindenki.
megelégeltem, rendeltem aliról fillérest, amit több ezren dicsértek rommá, már kibontásnál láttam, hogy full szar, túl nagy, kuka az egész - nem értem, hogy a sok értékelés hogy kerülhetett be.
szóval továbbra is megfelelő fóliát keresek, nem horror áron (3-5k), tudtok ajánlani? köszönöm előre is.
ui.:
3d, meg ilyen lekerekítést figyelembe vevő vackok nem kellenek, már csak a tokok miatt sem, inkább legyen kisebb, mint a kijelző, nyilván. olyat keresünk, ami a kivágást nem veszi figyelembe, teljes átlátszó üveg az egész.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
teljesen iOS amatőrként szeretném a default csengőhangokat bővíteni (ez így 2018-ban számomra felfoghatatlan, miért gond). ha nem szeretnék iTunest telepíteni sehová és a Garage Band appal sem akarok vacakolni, akkor milyen egyszerű megoldással lehetne még custom csengőhangot varázsolni a rendszerbe?
előre is köszönöm a tippeket, ha van még
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Zyxel NAS326
- ZIDOO médialejátszók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest