- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Dell notebook topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #3010 üzenetére
Ezt kiegészíteném, mert egy párszor fóliáztattam náluk:
1.: Ha fullbody fóliát kérsz, az egyértelműen tok nélküli verzió!
2.: Amennyiben tokkal viszed oda a telefont, akkor a fóliából a tokos verziót teszik fel, ergo nem szedi fel ha a tokot rárakod.
3.: A fólia előre-hátra valóban drága! Viszont: Van rá fél év garancia, amikor is ingyen cserélik. A garancia után viszont ha cserélteted, akkor már csak 3900 a teljes csere. Ennek az a feltétele, hogy a fóliát amit ráraktak add nekik vissza!
4.: A feleségem iPhone 7-je ezt a fullbody-t kapta meg, mert utálja a tokokat! Már ejtette le a kőre 4 alkalommal is a konyhában, és nem lett semmi baja! Szóval, elég jó fólia. Nem üveg, de az ilyen kisebb eséseket bírja. Nyilván nem tok de nem féletlenül reklámozzák időnként úgy, hogy egy kalapáccsal megütik a fullbodys telefont és nem lesz baja. Tudom, ez reklám, de akkor is. Kisebb dolgokat kibír a fólia mert elég ruganyos és elnyel bizonyos dolgokat.
Most cseréltettük szombaton a fóliát és a kimaradt részeken nem lett karcos a jetblack, kivéve az alján látszik némi karc a hangszórók mellett, de nem vészes. Amúgy meg a jetblack az a szín amire ha ránézel már karcolódik.A 256-os X-hez meg gratulálok. Honnan lett ha nem indiszkrét?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest