Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz Luck Dragon #6095 üzenetére
Nincs nagy gond vele. A WP-nél jobb szvsz, bár kinek mi. Anyám bőven elvan WP 8.1 alatt.
MOD
2o1i
Nagyon kacérkodtam azzal a telefonnal, végül győzött a méret, meg aztán az EMUI rendszer sem igazán jött be az agresszív memória kezeléssel.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz Luck Dragon #6089 üzenetére
Lötyögős a bekapcsológomb és rezgésnél berezonál a Home gomb. Másról nem tudok, ez sem mindet érinti és nem zavaró.
A szoftvert most nem kezdem el sorolni, az abban lévő bugok nem az SE típushibái.
MOD
2o1i
Mi volt a baj a Honor 8-cal?MOD
mr.tamasbiro
Ha lett volna pénzem biztos én is a 6S-t nézem. De a hivatalos helyről származó 200k feletti független ár már meghaladja azt az elméleti maximum összeget amit telefonra szánok, tőlem lehet akármilyen.A sebességéről nem tudok nyilatkozni, a másikat nem használtam.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest