- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #16598 üzenetére
Ez azért egy elérhető dolog lehet mindenki számára, nem kell összehasonlítani egy ~100 milliós kocsival. Az meg hogy valaki nem 250 ezer veszi meg, hanem 150 ezerért akár használtan mi azzal a problémád? Én is így veszem, mivel nekem az a felár csak ablakon kidobás, helyette tudom másra is költeni, pedig megtehetném hogy újat veszek mindig, de mint írtam feleslegesnek tartom. Sőt ha már kocsival példáztál akkor tegyük fel akarok venni kocsit 15 millióért, ha lenne felesleges 100 millióm akkor se vennék zsír újat, mert ahogy kihoztam a 15 milliós kocsit a szalonból már buktam rajta 1-2 millát, ezt a pénzt is költhetem más helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest