- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Fujifilm X
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én egy kicsit viccesnek tartom,amikor az apple fehasználók jórésze filléreskedésnek titulálja azt,hogy ha nem gyári apple termékeket veszel a telódhoz.
Van egy halom Blitzwolf kábelem és töltőm,legtöbbje már 2-3 éves,tökéletesen müködnek.A Blitzwolf,Anker,Baseus nem gyárt szar cuccokat,nagyon nem a szar kínai kategória.
Ha van megbízható,már bizonyított márka olcsóbban,akkor minek kiadni 3x annyit egy másikért,csak azért mert azt az Apple gyártja.Ez nem filléreskedés,csak ésszerű gondolkodás szerintem.
Egy 3000ftos Bw töltő is ugyan úgy és ugyanolyan megbízhatóan tölt,mint pl egy drágább belkin.
Én pl egy Baseus mini szivagyújtós töltőt (usb A és Type c is van rajta) rendeltem,Baseus szövetborításos Typec-lightning kábellel,Baseus telefontartóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest