Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Hobby elektronika
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én egy kicsit viccesnek tartom,amikor az apple fehasználók jórésze filléreskedésnek titulálja azt,hogy ha nem gyári apple termékeket veszel a telódhoz.
Van egy halom Blitzwolf kábelem és töltőm,legtöbbje már 2-3 éves,tökéletesen müködnek.A Blitzwolf,Anker,Baseus nem gyárt szar cuccokat,nagyon nem a szar kínai kategória.
Ha van megbízható,már bizonyított márka olcsóbban,akkor minek kiadni 3x annyit egy másikért,csak azért mert azt az Apple gyártja.Ez nem filléreskedés,csak ésszerű gondolkodás szerintem.
Egy 3000ftos Bw töltő is ugyan úgy és ugyanolyan megbízhatóan tölt,mint pl egy drágább belkin.
Én pl egy Baseus mini szivagyújtós töltőt (usb A és Type c is van rajta) rendeltem,Baseus szövetborításos Typec-lightning kábellel,Baseus telefontartóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóhifi
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest