Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Én kíváncsiságból regeltem, de amúgy ki nem állhatom az ilyen online ultragagyi játékokat. Ezt is csak azért néztem meg, mivel szeretem az Alien-es dolgokat.
Mit ne mondjak, ez se rengeti meg a világot. De azért dícséret, hogy van, aki foglalkozik vele. Sokat kell még fejlődnie, az biztos. Még a helyesírási hibákból is rengeteg van az oldalon. Ami pedig nagyon nem tetszett, hogy nem lehet egyszerre több karatkerrel játszani, így azt se lehet kipróbálni, hogy milyen mindkét faj, csak és kizárólag egyet választhatsz. Ha meg akarod nézni a másikat is, akkor gondolom törölnöd kell az eddig elkezdettet. Azért ez így elég nagy hülyeség.
Néha azért majd ránézek, hogy fejlődik-e valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest