Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- ZIDOO médialejátszók
- VGA hűtő topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
válasz
zsiroskenyér #5087 üzenetére
ha még azt tudnád, hogy a 32gb nem is 32gb valójában... hanem sztem kb 2, na akkor meg végleg feldobhatod a pacskert
Próbáld ki, rakd teli a kártyát és tuti nem fog visszaolvasni belőle rengeteg dolgot
Ebayről vannak, én is szoktam rendelni de eddig max 4gb-ost rendeltem, azokkal semmi de semmi gond nem volt(szubjektív kinek mire kell akkora tárhely szvsz. felesleges 8gb-nál több egy telefonhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest