- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Milyen játékokkal fogjátok tesztelni? Mikor lesz kész a teszt?
-
DjFlanker
aktív tag
Várós, már csak eladom, kétszer, a nemrég 280.000-ért vett (prociban kicsit, VGA-ban jóval gyengébb gépem) gépem (a 30.000-s Win ajándék szinte), kicsit spórolok még és már meg is vagyok
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
rudi
nagyúr
Civilization V, Far Cry 4, Grid 2, Metro LL, Tomb Raider, Skyrim. Notebooknál nincs kapacitás többre, elsősorban az a célunk vele, hogy a benne lévő VGA-t képbe tegyük az asztali GeForce-okhoz képest, arra ez a hat játék nagyjából elég. A teszt akkor jelenik majd meg, amikor kész lesz és lekorrektúráztuk, pontosabbat egyelőre nem tudok mondani. Ma végzek a mérésekkel, de van még az asztalomon másik két notebook, egy NAS tesztre, illetve három különböző stádiumban megírás alatt lévő anyag.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Bocs, nem, ebbe sajnos ennyi fér. Tökéletesen látszani fog, hogy a GTX 960 és GTX 970 között hol helyezkedik el a GTX 980M, onnan meg már a Witcher meg AC meg még az a húsz játék amit felsorolnátok alatt nyújtott teljesítmény is tippelhető lesz két tizedesjegy pontosságra.
-
Reggie0
félisten
Kar, hogy acer.
-
Šolaire
veterán
Jó vas alig várom a tesztek. A Last Light-ban lévő SSAA biztos kifekteti majd. Hűtésre is kiváncsi leszek(throttling).
“Praise The Sun” \[T]/
-
rudi
nagyúr
Épp azzal pörög már másfél órája, eddig 70 °C fölötti értéket nem mutat a log, az alján picivel 40 °C fölött mértem. Mondjuk van egyfajta hangja, de hát melyik gamer csúcsnotebooknak nincs? Egyébként az SSAA bekapcsolása pontosan 40%-ot csap le a teljesítményből, ahogyan a GTX 960-nál és 970-nél is, jól látszik hogy közeli rokonok ezek a kártyák.
-
vandor01
őstag
Full HD felbontású matt IPS kijelző G-Sync technológiával,
sajat kijelzojere nem jatszik csak ha kulso monitorra kotik... valahol ezt irjak... ??
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-Alvin-
tag
Jó laptopot hozott ki az acer szrtem, csak az árazása nem jó.
Ennyiért veszel msit vagy inkább már clevo\xmg\shenkert.
A gamer asus g751jy meg árértékben a legjobb választás továbbra is. -
aktív tag
3 év gari?jól láttam?
Nekem volt 1-2 Acer(igaz csak Aspire)nem volt velük gondom,csak a gyenge anyaggal volt gondom,még a csuklóm sem mertem rendesen ráraknitökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
vandor01
őstag
nekem tetszik... kéne.... ha nem egy kisvárosi panel ara lénne 1.111.111ft!
hirtelen ranézésre...
kulsore mint egy letisztult kicsit tovabb fejlesztett G751-es lenne!
tudasban viszont kevesebb (G-Sync)... a hutés? reméljuk jo!!!
na most az arabol vehetek 2db G751-t is!szoval akkor miért is vegyen az ember dupláért
egy átlag fekete gamert ami hasonló mint a G751?ha mar viritani kell félmilla+t akkor inkabb a G752-st!
- G-Sync
- az előd bizonyitott
- a designe mas mint az egyen feketeDe azert a reszletes teszteket tükön ülve várom
uff
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
SkyLine3000
addikt
Nekem van egy Acer 7720G notim. 8 éves és soha semmi baja nem volt. Volt sub notim is Acerben. Az is hibátlanul működött 2,5 évig, amíg eladtam.
Jó lesz ez a gép, csak marha drága, még a 3 év gari fényében is. Én max csak tesztet fogok róla olvasni. -
Tigerclaw
nagyúr
Ac Acer Predator 8 tabletről is lesz teszt?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Pocok256
veterán
válasz SkyLine3000 #19 üzenetére
Nem is az, hoyg drága hanem a konkurenciát nézve is undorítóan drága.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
aktív tag
Az a belül fehér széria volt nem?Nekem is volt abból trendből,igaz x2-es viszont nagyon szerettem
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
vandor01
őstag
Az jo ha drágán kinálgatják mert igy kevesen veszik aztán majd lehet akciozni!
jo nagy kedvezmenyeket adni a kb felét sem érő/kerülő laptokbol...van benne jo sok "tartalék" azert mert uj generacios a memo a proci az alaplap....
attol meg nem lett dupla teljesitményű... csak dupla áru :de hát istenem mindig is igy ment a piac az uj mindig sokba kerül főleg az elején
no meg aztan jön a x-mass... mehet a kasza :[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
0:36-tól jól megujjaztad.
Kár,hogy a zene miatt nem hallani,hogy recseg-ropog-e.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Reggie0
félisten
Az, hogy nincs baj 1-2 peldannyal, sosem erdekes info.
-
SkyLine3000
addikt
Fekete, fényes a tetje, és olyan tört fehér a belseje. Nem kajak fehér, mint pl a fujitsuk. Egy éve fater használja.
Szerettem. A mostani samu notim csak abban jobb, h korszerűbb, erősebb.Reggie0: Engem meg az nem érdekel, h mit ír a sajtó, meg mások mit mondanak. Nekem bevált, a többi le van sz..va.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz SkyLine3000 #26 üzenetére
azaz!Imádtam azt a notitcsak az anyag használat........
Ez a Predi meg robosztus,de ezaz ártökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
SkyLine3000
addikt
Nekem nem volt semmi bajom vele. A billentyűzete is jó volt. Teljes értékű és elég stabil. Egyáltalán nem hullámzott pl. mint muter fusijáé. Most is úgy néz ki, mint egy új. Nincs megkopva sehol.
Elviselnék egy ilyet is, mint a cikkben lévő, de ezek az árak nekem elérhetetlenek. Még a fele is. -
aktív tag
válasz SkyLine3000 #28 üzenetére
én sem tudnám soha kifizetni
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
janos1988
addikt
Kell egy ilyen a fa alá!
Oh wait, csóró vagyok
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
seniman
veterán
670K egy Acerért? Maaaagit nóóóómális? Picivel többért Alient kapni,a többi bevált cuccot meg ez alatt,de ezt már előttem is leírták.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
vandor01
őstag
na, hogy all a teszt? mar 3 napja fut 1000-el mi meg tukon ulonk
-
rudi
nagyúr
Az imént került vissza gyári állapotban a win10, minden teszt, log, fotó stb. kész van, most még izgatlak benneteket pár napig, aztán megírom a cikket Részben viccelek csak, szerintem szerdánál korábban nem kezdem el írni, mert ma még be kell fejeznem másik két notebookot, holnap meg Asustor NAS a történet, tovább futószalagban van készen egy csomó cikkünk, ami megjelenésre vár.
Nagyon rendben van amúgy ez a Predator, még akkuról is csak annyira vesz vissza, hogy a GTX 980M, hogy a GTX 970M sebességét hozza, és Full HD-hez az is majdnem mindig elég. Ez a GTX 980M egyébként a desktop GTX 960 és GTX 970 közé majdnem félútra ékelte be magát, de egy azért a GTX 960-hoz közelebb van. Nyilván hajtva hangos a gép mint a fene, ami vicces de várható volt, hogy a kiegészítő hűtőpanel semmit se használ. Amúgy a gép nem melegszik vészesen, ahogy az ilyen melákok szoktak, elsőre szerintem nagyon is jó lett, hozza a konkurens Asus szintéjét, a legtöbb MSI-nél kultiváltabb a külleme és kivitele. Ha egy árban adják az ekvivalens Asus G-vel akkor szerintem tökmindegy, melyiket választja az ember.
-
vandor01
őstag
haat igen az arak... ez jo kerdes... sac/kb egy ligaban jatszanak...
G752: 970/16GBram/128GBssd/i7/1T/win10 = 550eft
Predator: annyival tobb hogy 256GBssd = 610eft - 20(ssd?) = 590eftnagyobb VGA eseten... ?
Asusrol meg nincs ar de kb +70/90eft? (mint a 751nel)
Predator: 670eft szinten 256GBssd-vela designe miatt pedig az Asus mas!
lehet sok embernek az uj friss jobban tetszik?
mint a fekete G751-hez hasonlito duplaaru Predator...HA vki feketet akar a kb hasonlo teljesitmennyel? 751 jo valasztas....
380-ert 970VGA val +win +RAM +SSD ~ 450/460?
460-ert 980VGA val +win +RAM +SSD ~ 530/540?Aki meg ennyit se adna de kell az uj technika? (proc memo)
annak ott lesz a GL752-es sorozat.. igaz a VGA max 960-as....[ Szerkesztve ]
-
Adultnapper
csendes tag
akinek ennyi pénze van inkább igya el
Bye Bye Boom Biddy (Cypress Hill)
-
rudi
nagyúr
A GTX 970-nek 1664 aktív számolóegysége van 1750 MHz órajelű GDDR5 memória társaságában. Ezzel szemben a GTX 980M 1536 aktív számolóegységet és 1250 MHz-es memóriát tud felmutatni. Továbbá bár a GPU órajeleik nagyjából azonosak, az asztali GTX 970 165 watt körüli TDP fogyasztási keretből gazdálkodik, a GTX 980M pedig csak 100-ból, szóval erősen sanszos, hogy a mobil kevesebbszer fut a boost órajelén. Ennek fényében erősen meglepődtem volna, ha a GTX 980M-nél az asztali GTX 970 sebességét mértem volna olyan játékokban, ahol nincs FPS limiter vagy bekapcsolt v-sync.
-
rudi
nagyúr
Íme a Predator 15 árak és elérhető/érkező konfigok. Nem lesz olcsó gép, de szerintem a G752-nél drágábban sem adják majd. A GTX 970M-es i5-6300HQ modell 16 GB memóriával és 1 TB-os SSD-vel, Windows 10-zel félmillió. Sajnos GTX 980M-mel csak nagyon fullos összeállítások vannak (256-os SSD, i7-es, 16 GB RAM), szóval 670 000-ről indul. A Predator 17-ből meg olyan konfigok is vannak, amiknek a fele is sok
Az Asus G752 egyelőre csak Media Marktban van GTX 970M-mel, i7-tel SSD+HDD-vel, 16 GB memóriával 550k környékén 6-10 napos eléréssel, de tartok tőle, hogy ez egy erősen nyomott ár. Viszont 15,6 hüvelykesben az Asus Skylake és korábbi Haswell processzor mellett sem kínál GTX 970M-et vagy GTX980M-et a hazai piacon. Szóval aki itt és most akar és az Alienware-t azért sokallja, annak 15,6 colon a Predator marad, 17 colon meg én maradnék a Haswellnél, úgyis a grafikus kártya itt a kulcs.
-
Pocok256
veterán
Akkor ezek szerint a Fire strike teszt erősen torzít mert ott egy GTX 970 teljesítményét dobta a gép.
Ettől függetlenül a predator még mindig durván túlárazott mikor az asus g751 980m es általam birtokolt verziója konkrétan 440k ért már jobb helyeken megkapható addig ugyanez acerbe bő 200k val drágább.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
vandor01
őstag
Azert ne felejtsd el a kovetkezoket mert a 440ben nincs benne:
- +256GB ssd
- +8GB ram
- Win10ezekutan az arelony egy kiloval csokken de meg mindig min: 1 kiloval occcobbb
-
vandor01
őstag
Csutortok este van! reszlets cikk? sehol
szoval jövő hét szerda?
vegül is? jo teszthez idő kell!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
rudi
nagyúr
Alakul már, a szöveg megírva, képek táblázatok kellenek még, ma leadom ha addig élek is. Csak közben azóta, hogy négy napja visszacsomagoltam a Predatort négy notebookkal volt dolgom, közben volt egy NAS és egy Hazai pálya, szóval nem unatkozom.
-
rudi
nagyúr
Igen, most míg kapható, addig a G751 a legtutibb GTX 980M-es notebook, de már nincs belőle sok. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Predatorokkal ekvivalens Asus ROG notik nem lesznek számottevően olcsóbbak azután, hogy a két márka egymáshoz igazította az árait. Egyelőre az Acer annyit kér, amennyit akar, különösen 15,6-os méretben, ahol már nincs Asus raktáron, az Alienware meg GTX 970M-mel is 600 000 forint fölül indít.
-
matteo_szg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 13" 2015/i5/8Gb/256+256
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest