Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #58 üzenetére
Nálam a játék a heti 2-3 alkalommal történő Fifa
Nem vagyok valami gémer, erzét is lesz jó a One a focira, de azt is inkább az egyéb jóságok miatt rendeltem meg.
-
total90
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #32 üzenetére
Azért lett ilyen vas, mert kell is... és már vissza hozta az árát
-
mzso
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Én eljátszogattam a régi e6750-esemmel meg a gts450-emmel is a Bioshock Infinite-et.
Ha nem részesíteném előnyben a látványt akkor még a fps is meglett volna. -
total90
veterán
válasz
Én tavaly télen váltottam konfigot, az akkori közel 5 éves konfigom cserélődött. Ezt most megint nem tervezem addig cserélni... de az Onet csak úgy próba miatt is vettem, nem volt még konzolom, meg én amúgy is csak focizok, az meg jól lesz rá... remélem
-
Vartanus
őstag
válasz
Okés ráhagyom...majd megveszi a konzolját és költi a sok pénzt a hozzá való játékra..
Haveromnak van Xbox 360-asa 40"-os FHD felbontással..de nem érztem annyival jobbnak mint a gépemen ugyanazon adott játék,minőségben nincs akkor nagy eltérés szerintem és sok más is így van vele még.
PC-s játékra is lesz szerintem kereslet mindig is és a PC-re is és ez kapitalista világ amire elsz kereslet arra lesz kínálat is.Nekem bőven jó a 24"-os FHD-s monitor és mellé egy olyan PC-amire bármilyen játékot felrakkhatok,vehetek mástól,kölcsönkérhetek,és mondjuk a vadi új játékokat fél év múlva 1/3ad áron veszem meg mint a konzolos társait
-
Wolverine
félisten
válasz
Az én konfigom októberben lesz 3 éves. Még nem találtam olyan játékot, amit ne bírt volna el high vagy jobb beállításokon. Igaz, nem játszom fps-ekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft Xbox One és a Sony PlayStation 4 előrendelései messze felülmúlják a várakozásokat.
- The Surge
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest