Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt érdekes lehet még hozzátenni, hogy a 65-ös KS9500 a legkisebb a sorozatban. Efölött még lesz/van egy 78 és egy 88 colos modell is.
(#5) Jim Tonic:
Volt, egy UE55JS8500-at leteszteltek. Többre nem emlékszem.
-
PistiSan
addikt
Egy részletesebb tesztnek az "olcsó" tv-ről azért kíváncsi lennék, mert ugye mihez képest rosszabb, a csúcsmodellhez képest biztos gyengébb, de a legtöbb felsorolt dolog számomra tök felesleges a drágább tv-ben.
-
Ispy
nagyúr
32''-os tévé, amit jó esetben 2-3, de inkább 4-5 méterről néz az átlag, oda aztán teljesen felesleg a fullhd.
Egyébként anyámnak anno 3-4 éve én is egy ilyen low budget 32-es samsungot vettem, azóta is nagyon meg van vele elégedve, igaz nekem nem kéne, de azért egy filmet én is meg tudok rajta nézni, ha ott vagyok.
60-70k-ért népszerű lesz, többet nem is nagyon ér.
-
PSti
tag
HD Ready felbontást nem akarják már elfelejteni a TV gyártók?
-
Volt már kvantumpontos TV teszt itt? Előfordulhat, hogy lemaradtam.
-
jedis
senior tag
Azért az attól is függ, milyen jelet küldesz rá. Anno az egyik haverom családja vett egy 42-es FHD-s Samsungot. Pár hétre rá valamiért pont beugrottam a heverhoz . A faterja meg panaszkodott, hogy az új TV-n szarabb a kép, mint a régi 20 éves Grundig-on . ( hogy miért, gondolom azt nem kell itt ecsetelnem senkinek
). Kimentem a kocsiba, és behoztam a külső vinyómat, és rádugtam a TV-re. Behívtam az egész családot, és ráküldtem a Samura, a 37GB-os Avatar-t .
Látni kellett volna azokat a fejeket .
Mondtam is a végén az öregnek, hogy itt lenne az ideje TV szolgáltatót váltani, nem ?
-
törölt tag
-
xmaas
őstag
Az a 32" egy normalis "ember" lakasabban kicsi helyen boven eleg lenne ugy mond "budget" fizeteshez, nade szornyuseg az a panel ami benne van .
Az teljesen rendben hogy nem kell internet meg okos rendszer meg a tobbi sallanag de ami a legfontosabb a kepminoseg az meg szar, hat latszik hogy elvannak ajulva marketing meg fejlesztes osztalyon .
Csinaljunk "olcso" TV t de olyan szar legyen a kepminoseg hogy nem veszi majd meg a franc se hiaba olcso
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Alkoholista nevelde
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest