- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
Esküszöm, szinte ugyanilyen értelmes elemzéseket lehetett olvasni, amikor megjelentek a netbookok.
Vissza kéne keresni miket írtak a népek.. Én akkor is mondtam mindenkinek, hogy ennek vége lesz elég hamar. De nem, "mertazembereknekeziselég", meg ez a jövő, meg olcsó notebook (persze egyáltalán nem volt olcsó csak a reklámban
) Sokan már temették a notebook -okat is. Aztán most hol vannak a netbook -ok? Sehol. Ugyanez van most is a tabletekkel. Mindenki ilyet kezd gyártani, és jön a mantra hogy ez a jövő... 2 év múlva vajon mivel jönnek majd ki? Már olyasmit is olvastam hogy levegőbe hadonászós mobil gépeken is gondolkodnak, bár azt még nem tudtam igazán elképzelni hogy is kellene működnie.. de majd meglátjuk.
-
floatr
veterán
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
Leginkább a netbookokat váltja fel ez a kategória, és a smarttop/book. A vicces az egészben, hogy az olpc indulása idején hasonlóképpen leegyszerűsített kezelést szerettek volna létrehozni. Hát a kezelés téma nem jött össze, ezért most a gyártók, a sajtó, és a vásárlók figyelme is a tapizható ikonos felületek felé fordult, ahol azért brutális teljesítmények is közelegnek játék és multimédia területén. Ez azért hiányzott a netbookokból. Ezzel szemben a tablet egy sokkal élhetőbb élményt nyújt. Eleinte én sem akartam megérteni, de amikor csak a "gagyi" okostelefonom került a kétéves gyerek kezébe, akkor jobban feltalálta magát, mint egy átlagfelnőtt a zikszpé előtt.
Amúgy épp nemrég vettem egy netbookot olcsóbban, mint amennyiért a hwaprón mennek a dolgok.
(#66) Dany007 tom én vagyok az igénytelen, de az én asztalimban összesen nem volt 10eft a táp. Megint más kérdés, hogy bár asztali gépeimben párszor volt hasonló probléma, de laptopokkal ilyesmihez nem volt még soha "szerencsém"
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest