Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Szokásos tucat TLC ssd,ráadásul drágán.
-
tibaimp
nagyúr
Átolvastam a cikket, és erről a "Sentinel féle kondíciós" dologról nem tudtam, mármint, hogy pontosan mit is jelent ez az SSD-k esetében. Szóval, ha az az érték lecsökken, attól még az SSD működik, viszont garanciális cserére nem ad okot. Ez nem így működik a HDD-k esetében, szóval kösz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
gabor.79
tag
"Az egyik szem sír, hogy tempó, meg ár"
Ha szomorú vagy lehangolt vagyok, mindig a prohardver család fórumaira jövök vigasztalódni.
Egy low-end Androidos készülékhez érkezett hozzászólások ("2017-ben miért egy gigabájt RAM-ot / 8 gigabájt belső tárhelyet tesznek bele, nem kell, szar") garantáltan fel tudnak vidítani.
A gyártók veszik az adást, elkezdenek kétszer/n-szer annyit beléjük pakolni. Csak hát a gyártókapacitás véges, ezért az árak elkezdenek felfele kúszni, a microSD-k/pendrive-oké tavaly óta nyolcvan százalékkal emelkedett.
És amikor felvetem, hogy ha vesszük az Apple vagy Microsoft akár páréves telefonjait (nekem iPhone 5C-m van egy gigabájt RAM-mal, vagy tavaly volt egy Lumia 550-es ugyanennyivel), és ott pattogós a rendszer, nincs olyan erőforráshiány, mint Androidon, akkor engem néznek hülyének?
Aztán eljövök mondjuk ennek az SSD-nek a hozzászólásaihoz, itt meg csodálkoznak, hogy miért ilyen drága a RAM/háttértár? Tényleg ennyire nehéz észrevenni az összefüggéseket?
Ha a Microsoftnak/Apple-nek sikerült megoldani, a Google-nak miért nem? A tisztelt kommentelők miért több memóriát követelnek (aztán meg sírnak, ha drágul), ahelyett, hogy az Android fejlesztőket rugdosnák, hogy tanuljanak meg programozni?
-
Füleske
addikt
De ennyiért minek. Ennyiért mlc is van , tlc meg jóval olcsóbban van ugyanilyen , n+1 gyártótól.
-
tibaimp
nagyúr
Fasza. Már bocsi, de akkor ha keksz, küldöd vissza gariba? Elfogadják?
Sajnálom a Plextor céget, szebb időket is megélt. Nekem a mai napig van tőlük működő PX-708A-as és PX-760A-as DVD író. A kis gépben vannak, az a gáz velük csak, hogy még IDE-sek, ami meg márt a nagy gépben nincs.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
Nos én ekkor vettem a Plextor M8PeG SSD meghajtó (PX-256M8PeG)
Azóta:
Pedig nem használom többet, mint az idén tárhellyé lefokozott, korábban 6 évig OS-t futtató Corsair-t
Ami most itt tart:
Vagy ott van a harmadik SSD-m ( ADATA XPG SX930 SSD 480GB SATA-III Termékkód: ASX930SS3-480GM-C ) ami kicsivel korábban érkezett, és kétszer akkora mint a Plextor:
Szerencsére az én Plextorom nem TBW limites garancia szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Taranti
senior tag
Azért planáris SSD-ért ilyen árak... nem fog kelleni.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
icon
senior tag
Az egyik szem sír, hogy tempó, meg ár, a másik szem mosolyog, hogy van gyártó, aki még gondol a nem annyira új technikával rendelkezőkre.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
t72killer
titán
Jellemzően mindíg 1 hónappal tovább, mint amikor az ember végül feladja a várakozást és bevásárol.
Nekem az böki a csőröm, hogy alig van a kisebb 2242-es és 2260-as formátumokból. Pont egy-egy ilyen kéne a családba (az én laposomba 2242, az asszonynak meg egy 2260-as). Folyton csak ezeket a 2280asokat tolják, pedig 512GB simán elférne a legkisebb modulon is.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Fred23
nagyúr
Ezek az árak! SSD is, RAM is... -vajon meddig kell még várni az áresésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest