Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
"egy kis kitero a minden multi dogoljon meg fele."
Írtam én ilyet valahol?
"Kijelented, hogy egy profitorientalt ms nyilvan nem hagyja veszni a markai kozul ezt a sok penz."
Deee, Bill Gates szétosztja a vagyonát, te nem olvastad a kötlevelet? Csak tovább kell küldeni, és már jönnek is a milliók.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ms még mindig profitorientált, osztalékot ad a tulajdonosoknak, ergo minden lehetséges módon a bevételei növelése a cél. A kapitalizmus alapja: növekedés. Gyakorlatilag minden áron."Bebizonyitom, hogy szo nincs sok penzrol, erre kijelented, hogy a gugelnek nagy penzeket hozo."
Érdekes adat: a 2014-es üzleti év első negyedében az Online Services üzletág (gyakorlatilag a Bing) 872 millió dolláros bevételt termelt (mondjuk a működési költségei miatt még így is 321 millió dolláros mínuszban van, de azért ezt a 872 milliós összeget kicsinek mondani is erős túlzás). Szóval maradhatunk abban, hogy még nekik is van egy szép nagy bevételük a hirdetésekből. (Egyébként ha nem tudod értelmezni ezt a két hozzászólást, akkor szívesen leírom egyben, hogy mit akartam, hátha úgy sikerül.)
Én még mindig ott tartok, mindenféle kitérő ellenére, hogy a microsoft is profitorientált vállalkozás, és ugyanúgy megtesznek mindent ennek érdekében, mint a többi cég. Akár még törvénytelen dolgokat is. És a méretük miatt meg is ússzák.
(#78) drkbl: Az egy érdekes jogi kérdés, hogy mondjuk az én szerveremre feltöltött adatokhoz (képekhez, akármihez), milyen szinten van közöm. Itt gondolok főleg a politikai indíttatású protálokra, és azok egyéb megjelenésére (facebook, twitter, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)