Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Anno próbáltam a Voidot. Szörnyű volt a mikrofonja. Remélem ez azóta jobb lett.
-
Huntszy
tag
Laza 1.5X árkülönbség azért nem elhanyagolható miközben semmi szükségem arra, hogy még egy dobozzal és a vele járó kábelekkel keljen bajlódnom, mic hangszíne kevésbé adja a Virtuoso-hoz képest. Nameg micro USB egy 120k-s fejhallgatón 2021-ben?
Nem mondom, hogy ne lenne jó fejes de szerintem nekem közel sem érte volna meg a 1.5x szorzót. -
-
Huntszy
tag
Nekem ilyenem van BT nélkül. Szerintem nem utazós lesz ez hanem h tudd ezt használni a lakásban ha valamiért telóra kell kötni.
Az enyémben ugye nincs BT tehát ha itthon akarok tableten valamit nézni, de fejhallgatón nem pedig hangszórón akkor elő kell kotornom a régi BT (gyász) fejesem, mert nem tudom használni a Corsairrel. Ezekre az esetekre pont jó lesz ez. Alapvetően ez egy gép elé tervezett fejes de ha otthon valami másra gyors rá kellene kötnöd akkor meg tudod tenni (persze lehetne alternatíva a kábel, kár, hogy se mobilon, se tableten nincs már jack dugó). -
Kicsit kevés a kékfog üzemidő, ebben az árkategóriában és a konkurenciához képest.
Amúgy szép. Rendes, dedikált mikrofon, okés anyaghasználat, aptxHD.
Gondolom itthon 100+ rugó
Gamernek drága, utazósnak rövid az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest