Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
#90088192 #28 üzenetére
"De kevesebb lettél, mert 2X annyi szavazónak fele annyit ér a szavazata... vagy a rabszolga felszabadítása..."
Igen, ez is egy megközelítés, másfelől meg minél többen szavazhatnak annál legitimebb lesz a végeredmény, amivel mindannyian nyerünk. Ha így nézzük, akkor meg nyertél vele te is.
"A jelenlegi normális is egy átmeneti állapot, ami majd idővel nem normális lesz, ahogy a múltban is megtörtént."
Csak Hofit tudnám idézni, aki szerint: "régen tilos volt, ma már lehet, én nem akarom megvárni amíg kötelező lesz."
"Miért baj neked, hogy a lónak jobb élete lesz?
Hiszen a lónak helyzet idegen a díjugrató. Gondolom tudod vadon élő lovak nem ugrálnak árkon bokron.
Én a lovakkal vagyok ezen a ponton."Én nem vagyok meggyőződve róla, hogy annak a lónak jobb lesz ettől az élete, hiszen ezek eleve "rabságban élő lovak", maximum ha nem lesz rá már szükség a sporthoz, akkor vagy használják másra vagy lesz belőle lókolbász kb. Ez egy naiv elképzelés, hogy ha kivezetik ezt a számot az öttusából, akkor majd ezek a pacik egy virágos réten fognak nyargalni szabadon a naplementében. Ugyanmár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest