- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regonelix
csendes tag
Frissítettem . pontosabban módosítottam a cikket.
Amint lesz rá időm, végzek a quad-core SoC-al ellátott SbC-k 1. fejezetével. -
Regonelix
csendes tag
Ez mindig elkerülte a figyelmemet... . Kár érte, hogy csak, quad-core üzemmódra képesek. Ha így nézem, akkor két quad-core SoC SBC érné meg - összekötve (ha meg csak, médialejátszó/konvertálóra és szerverre használnám, még mindig a miniITX alaplapú megoldás jöhetne szóba ).
Utánanézek még a többi quad-core SoC SBC-knek. Köszönöm a kiindulási alapot, amit a korábbi hozzászólásodban írtál.Én is, hasonló feladatokra gondoltam, emiatt is, csak Linux az, ami szóba jöhet. Banana Pi-nél az a fura, hogy a "Banana Pi M2 rossz lóra tett, mivel a termékben használt A31s SoC gyártása megszűnőben, így nincs más hátra, mint előre! A gyártó SinoVoip úgy gondolta, ha már váltani kell, annak legyen látszata is." Forrás. Csak mind látom, hogy ez is, igazán quad-core üzemmódú SoC, emiatt (is) utánanézek quad-core SoC SBC-knek (amiből rengeteg van /szerencsére van miből választani
/)
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm a visszajelzést.
A Hardekernel oldalával kapcsán, kiegészítettem a bejegyzésemet.Én, csak az octa-core SoC, egy SBC-kre tértem ki és többet, nem találtam. Amiket említettél, azok mind Quad-Core SoC, SBC-k. Tervezem, hogy róluk is írok, de az, sokkal hosszabb lesz (sokkal több van belőlük)., Akkor nem hagyom ki azt, amit a hozzászólásodban írtál (a 1Sheeld -ben, milyen SoC-ban van? Mert az Arduino weboldalán nem találtam, de lehet, hogy rosszul kerestem).
OFF - szerverrel kapcsolatban.
A MSQL szerverként, lehet, hogy túlzás az octa-core SoC (amiből, lehet, hogy nem lesz semmi), de seed szerver mellett, médialejátszónak és médiakonvertálónak, már kell a teljesítmény. Remélem a Banana Pi BPi-M3 hűtése is jó lesz (kíváncsi vagyok, hogy elég lesz a hűtőborda, vagy ventilátor kell-e majd). -
Regonelix
csendes tag
válasz
dragon1993 #3 üzenetére
Attól függ, milyen szerverről lenne szó. Én elsősorban, seed szerverre gondoltam, aztán, lehet, hogy SQL szerver feladattal is ellátom.
-
Regonelix
csendes tag
válasz
interstart #1 üzenetére
Én kb. 25.000 Ft körüli árban reménykedek, mert akkor, nagyon megérné.
Te mire használod?
Mert én, elsősorban médialejátszónak, szervernek fogom, de későbbiek folyamán, más célom is lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Arcfelismerő topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest