Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Mivel tévét már szinte nem is nézek - pár év után megint elgondokoztam a projektoron.
Ez tök jó, de még mindig kevés a fényerő. Ja és DLP-sDe ha így haladunk tovább pár év múlva lehet alternatíva, nagyon jó az irány.
-
bteebi
veterán
Elsőre UHD-t olvastam, aztán meglepődtem a felbontás láttán
. Azért nem (olyan) rossz ez, bár bőven lehetne rajra még csiszolni. Annyira még az ára se vészes. Kíváncsi lennék a képére
.
#2: Adnak, de az feláras. Nagyjából a projektor ára még egyszer...
-
Lacok
őstag
"Beépítettek még egy 2x1 wattos integrált hangrendszert,"
Maradjunk a hangszóróknál.
-
menpee
aktív tag
A PF1500G 20 centire volt a fejemtől a szekrényen, mivel csak próbára volt nálam néhány napot. Egyáltalán nem zavaró a hangja közepes fényerőig, nagyjából egy halk számítógépével vetekszik.
Természetesen nem passzív, de ha nem világítana kéken bejövő jel nélkül, akkor lehet, hogy bekapcsolva hagytam volna -
MaUser
addikt
A legnagyobb rakfeneje minden projektoros megoldasnak a zaj. Az ilyen megoldasoknal, meg plane, mert nem lehet a gepet elrejteni. Ot eve van kiepitve nalam a vaszonnak s a kivetitonek a kabelezes, de a passziv megoldasokig en varni fogok. Nincs annal illuziorombolobb, mint amikor a filmben a full csondes jelenetnel a ventiket kell hallgatni. Pedig nagyon szimpatikus az ilyen megoldas.
-
krx21
nagyúr
kontrasztaránya pedig 100 000:1...
Ne persze.... -
wolruf
őstag
És a promóképet ahogy elnézem, ez végre már tud feketét is vetíteni
-
localhost
Közösségépítő
Ez valóban létező termék?
Nem hoax, nem fake?
Kell. -
atus72
őstag
Köművest is adnak hozzá aki a fal egyenetlenségeit kijavítja?
-
paperboy
senior tag
Keveslem a fényerőt, pedig ledes projektoroknál már nem ritka ebben a szegmensben a 700-1000 ANSI limen...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest