Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Igen, volt már Savagem is, ha szerelni szeretsz akkor azt vedd
. Elég izmosat ment alap mocival is, de állandoan darabokba volt. kb annyit szereltem mint a többit összesen. Amugy már eladtam. Amit kinéztél nem ajánlom, alkatrész támoagtás nem hiszem ,hogy megoldott itthon meg nem is tünik tul minőséginek. Monsterekből a traxxas meg HPI ami volt már nekem , ezeknek itthon is megvan a kellő támogatásuk .Az offroad cuccokban kesöbb cserelhetö pl. a motor, szervo, stb.?
Igen, de ez nem attol függ ,hogy milyen felszinre készült a cucc
. Amugy eléggé ki vannak centizve a hajtás láncok szoval egy esetleges motor cserénél azt is ujitani/fejleszteni kellU.i.: En azért rábeszélnélek egy E-maxx + HV kombora ,csak az is eléggé a verseny buggyk árát surolja, nekem is sok idő volt mire összejött. De nagyon gyilkos kis cucc. Amugy az E-maxx mellett szol ,hogy a hv-t birta 1évig gyári hajtásláncal (igaz ,hogy eltekeredett minden, de csak 2szer törött középső lehajtás ) .
u.i.: 2 : [link] inkább ezt venném

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- További aktív témák...
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Elég izmosat ment alap mocival is, de állandoan darabokba volt. kb annyit szereltem mint a többit összesen. Amugy már eladtam. Amit kinéztél nem ajánlom, alkatrész támoagtás nem hiszem ,hogy megoldott itthon meg nem is tünik tul minőséginek. Monsterekből a traxxas meg HPI ami volt már nekem , ezeknek itthon is megvan a kellő támogatásuk .
. Amugy eléggé ki vannak centizve a hajtás láncok szoval egy esetleges motor cserénél azt is ujitani/fejleszteni kell