Új hozzászólás Aktív témák
-
Neogetz
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. A következő történt:
Összeraktam egy gépet ASUS P5GD2 deszkával két WD 80Gb Sata vinyóval. Beállítottam a BIOSba, hogy a satán használja a RAID-et majd az ICH6 chipset RAID Biosába létrehoztam a RAID-1 (Tükrözés) Arrayt a két vinyóból. Felraktam rá a Win2003SBS-t, majd telepítgettem rá még. Ekkor még egy arrayként látta a két HDD-t. De pár napra rá észre sem vettem, hogy egyszercsak a két vinyó külön-külön jelent meg, megnéztem a BIOSba és sima Standardra volt állítva a vezérlő nem RAID-re. Miután visszaállítottam megnéztem a RAID biost is és az array még létre volt hozva viszont bootoláskor Hiányzó NTLDR.
Az ICH6ban nincs rebuild funkció mivel a hozzáadott szoft oprendszer alatt automatikusan megcsinálja, viszont az oprendszert nem tudom elindítani csak ha visszállítom Standardra a vezérlőt.
Van valakinek valami ötlete? Tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest