Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
A mostani alaplapomon is van egy integrál vezérlő...állítólag Promise (az alaplap kézikönyvében ez vagyon írva) de valójában silicon image..
A sebességéről annyit, hogy kb 8 Mb/s-el jobban teljesített mint a mostani promise. Viszont a gép szinte teljesen lehalt mikor egyszerre több dolgot akartam csinálni. Az új vezérlővel meg egyszerűen szépen muzsikál. Szóval bírja a terhelést. Na meg azért egy kicsit többet ér egy fastrak tx 2300-as szerintem mint egy ''felni'' úgyhogy nem szívesen hajlok arra, hogy sutba dobjam és megint egy alaplapira bízzam a dolgot..
A felhasználás egyenlőre főleg itthoni lenne,de szerverként is kéne funkcionálnia.Ráadásul a közeljövőben lehetséges lesz, hogy gigabites hálózatra kerül és akkor jó lenne ha szunnyadna benne plussz kakaóMeg egyébként is tele van a hócipőm, hogy a lanparty-n tök belassul ha másolgatunk egymásról. Egy kifejezetten szerver lap talán mégiscsak jobban bírná nem ?
Opteront eszem ágában sincs venniDe állítólag Athlont is fogad.....kérdés, hogy milyet ?
A lehetséges kompatibilitási gondoktól már előre kiráz a hideg...
szoftveres RAID : jól hangzik a sok jó tulajdonsága,de jelenleg nem tudom kipróbálniMajd talán a két raptorral
Akkor úgy is szét lessz itt szedve minden.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Gold 1TB HDD (már csak 2 db maradt)(2-8 órát ment, 100/100) számlával és 1 év Garival
- 64GB Kodak memóriakártya MicroSDXC V30 U3 Class 10 új bontatlan
- 128GB HP memóriakártya MicroSDXC V30 U3 új bontatlan
- 64GB HP memóriakártya MicroSDXC V30 U3 új
- ÚJ, BONTALAN Transcend Multi-Card Reader 2.5" USB Black and White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest