Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Végső soron teljesítette a játék, amit vártam. Van többféle társasjáték, amivel lehet lóvét szerezni, autóversenyek, egymásra épülő, komplex mellékküldik (!), no nem kell nagy dologra gondolni, de én még ennél is kevesebbet vártam. Mondom, rpg light. A grafikát is eléggé megkedveltem. Amilyen elnagyolt néhol, máshol olyan változatos és hangulatos.
Van egy küldetés, amit Wellspring polgármestere ad. A banditák meteorkövet bányásznak, abból kell mintát hozni. Az egész helyszín kékes fényben úszik, majdnem lenyűgöző. Még a textúrák is javulnak később. Két bajom van csak: néha villognak a figurák, és gyakran fagy helyszín betöltésénél.
A grafika meg olyan, amilyen, élvonalat ne várjon senki. Alacsony a textúrák felbontása, mintavételezése (gondolom a megatexture-t nem konzolra találták ki), és nem eléggé dinamikus: hol van a vonuló nap? hol vannak a napszakváltások? Szerintem még az ég is csak egy gömbfotó...dy_nmq: basszus, ez olyannyira így van, hogy a moddal néhol az erős háttérfény miatt nem látszik, mi van a monitorokon a játékban! Az a mod egy csőd. A textúrák élesebbek, de tipikusak. Azért mert finoman szemcsézettek, kásásak, még nem lesznek élethűek. Ld. a Dead Islandben a fémfelületeket. Fának talán elmennének.

Új hozzászólás Aktív témák

- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest