Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Ezt tanúsíthatom: "A rage performance driver-el alig 10 fps-es szaggatásból teljesen folyamatos stabil 60 fps lett nálam. Aztán bekapcsoltam a catalyst ai-t és a fekete textúra hibák is teljesen megszűntek. Tehát 3 perc "szenvedéssel" oldódott meg minden hiba a játékkal."
Nálam is jól fut egy HD 4870 512MB-os karin. Még csodálkoztam is hogy míg fentvolt egy 11.9-es ATI driver addig szagatott mint az atom. Na mondom ezzel sem sokat fogok játszani.
De amint feltettem a Rage performance driver-t azonnal sokkal jobb lett töle a FPS szám. Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák.Carmack bácsi meg egy kicsit elszámította magát ezzel a mega giga tera texturázással. Azért egy ilyen "koponya" nem engedheti meg magának azt a luxus programozó létére, hogy kiadjon egy olyan programot a kezéből amit 1000 meg 1 ember ne tesztelt volna le. Itt szerintem nagyon közrejátszott a megjelenési határidő. Kiadó hatására meg megjelent a Rage. Sajnos mindig a piszkos anyagiak gyöznek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amint feltettem a Rage performance driver-t azonnal sokkal jobb lett töle a FPS szám. Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák.