- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
vagy az egész katyvasz helyett: Plex
-
Yany
addikt
Ezt most nem értem. Egy open source média platform, amely iparági szabványokat támogatva nyújt szolgáltatást, mitől nem legális?
szerk.: a VOD szolgáltatás tök más, ha arra gondolsz, hogy virágbolti filmeket nézel rajta, akkor a felhasználó illegális tevékenységre használja az amúgy full legitim termékeket. Ennyi erővel a dollár egy illegális deviza, mert bizonyos emberek drogot vesznek az ellenértékéből, nem kenyeret. Nekem speciel a legjobb megoldásom a sunyin fizetőssé tett google photos óta, hogy a családommal megosszam a képeimet és videóimat.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
veterán
Illene frissíteni a marketing anyag képeit is. A Photo és Video station appok már nem érhetők el mobilra, mert kivezette őket a qnap. Van helyette tetű lassú QuMagie (csókoltatom a marketing osztályt), ami csak azért szomorú, mert a korábbi két alternatíva is lomha lajhár volt. De ez, na ez tényleg olyan, hogy az ember ütne, mire megnyit egy videót, például. Szeretem a QNAP termékeit, van belőle pár, de az, hogy erről streameljen az ember tévére vagy telefonra, felér egy tökönlövéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fizika topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest