- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illene frissíteni a marketing anyag képeit is. A Photo és Video station appok már nem érhetők el mobilra, mert kivezette őket a qnap. Van helyette tetű lassú QuMagie (csókoltatom a marketing osztályt), ami csak azért szomorú, mert a korábbi két alternatíva is lomha lajhár volt. De ez, na ez tényleg olyan, hogy az ember ütne, mire megnyit egy videót, például. Szeretem a QNAP termékeit, van belőle pár, de az, hogy erről streameljen az ember tévére vagy telefonra, felér egy tökönlövéssel.
-
Yany
addikt
Ezt most nem értem. Egy open source média platform, amely iparági szabványokat támogatva nyújt szolgáltatást, mitől nem legális?
szerk.: a VOD szolgáltatás tök más, ha arra gondolsz, hogy virágbolti filmeket nézel rajta, akkor a felhasználó illegális tevékenységre használja az amúgy full legitim termékeket. Ennyi erővel a dollár egy illegális deviza, mert bizonyos emberek drogot vesznek az ellenértékéből, nem kenyeret. Nekem speciel a legjobb megoldásom a sunyin fizetőssé tett google photos óta, hogy a családommal megosszam a képeimet és videóimat.
-
fene_vad
senior tag
vagy az egész katyvasz helyett: Plex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest