Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Henry06 #13146 üzenetére
Akkor vedd meg a fat gépet, és ha bexarik kapsz majd helyette slimet
Persze csak akkor ha újként veszed meg vagy garanciávalMég fat-fat gép is van különbség, ezen felül minden játéknál van a színekre (kontraszt/fényerő) is beállítás, tehát nem tudom mit problémázol ezen.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Henry06 #13144 üzenetére
Hát, én a helyedben ilyen szar videókra semmit sem alapoznék. Ez kb. olyan, mint mikor jönnek a nagyokosok a plazma topicban is és megpróbálnak meggyőzni, hogy nincs igazam (miközben én magam is teszteltem az adott készüléket), mert nézzem meg ezt vagy azt a videót a Youtube-on. Pfff..., na ekkor szoktam kuncogni, hogy köszi, de én saját szememmel megnéztem már a TV-t élőben, saját tesztkörülményeim között.
Ha megnézed az általad utóbb linkelt videót, láthatod, hogy még a tesztelésre használt szoba fényviszonyai sem azonosak az egyik, illetve a másik teszt közben. Ebből adódik, hogy mivel nem professzionális a kamera sem, amivel fölvették, máris eltolódik a rögzített anyag színképe is. Szóval teljesen irreleváns. A töltési időkben láthatóan a Slim jobb, bár szerintem ez pl. függhet a vinyó töredezettségétől is (gondolom a tesztelt FAT vinyója már elég töredezett lehetett, a Slim meg gondolom vadi új volt).
Ilyen "házi" videókból biztosan nem fogod tudni leszűrni az esetleges különbséget, ha van egyáltalán. Egyébként meg ha van is, teljesen mindegy, úgysem lesz ott a másik gép, hogy viszonyítani tudd hozzá.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Amazon Kindle
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.