Aktív témák
-
Memora
senior tag
Nekem is szükségem lenne a PS2 boot lemezes, másolt DVD futtatását taglaló linkekre, infokra.
Ha jár erre valaki, aki ismerös a témában, írjon már a memora@freemail.hu címre!
Kösz szépen! -
Memora
senior tag
Srácok,megtennétek, hogy nekem is elküldenétek azokat a linkeket,e-mail infokat, mert egy kicsit késön kapcsolódtam be, viszont nagyon izgat, amiket írtatok, ugyanis én már kb 3 éve próbálok valamilyen megoldást találni arra a dilemmára, hogy lehet e valamilyen módon futtatni írott DVD-s játékot(és NTSC játékot) PS2-ön, chipelés(a boot lemezhez is kell állítólag valami hardver módosítás), és egyéb belsö módosítás nélkül
(Pl most veszek majd Dupla lemezeket is írni tudó DVD írót a gépembe).
Ha pl a PS2 winchesterére írott játékot telepítek a PC-m segítségével(+HDDloader)valmilyen(?) módon, akkor azzal tudok játszani a PS2-ön?
+tudtok valamit a ''külsö'' USB chipekröl?
Örök hálám, ha segítetek
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest