- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
Aktív témák
-
Találtam egy remek oldalt, ami leírja minek mi a modellszáma, és melyik cuccos mit tud! Sztem nagyon hasznos! Itt lehet megkukkantani: [link]
PS2 szakik figyelem! Segítség kéne nekem! SCPH-77xxx sorozatból szeretnék venni egyet, vagy 79xxx, DE! ezt olvastam a 70000-es szériánál: "It's not compatible with a few software. When this console is used, it's necessary to note them."
Na akkor most mi is van? Ez azt jelenti, hogy vannak olyan PS1 és PS2 játékok amiket nem fog nekem lejátszani??? Mert akkor 50004-est kell vennem, de a slim jobban érdekelne. Szóval aki ért a 70000-es szériához kérem osszon meg velem minden tapasztalatot! Az 50004-esekkel kapcsolatban is jöhetnek az infók! HDD-s cucc nem érdekel mert úgyse fogok olyat használni hozzá, arra itt a PC
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- Lenovo ThinkCentre M720s - i5 8400, 16GB RAM, 250GB SSD, Windows matricával eladó
- Razer Blackwidow v4 mechanikus billentyűzet eladó!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest