Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Mini PC
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Játékon belül le van írva.../vote
kisa, hivatalos forumon látható a hüllő ....... kicsit hátrébb képek is vannak.
HWsek ha laggolnak akkor ne csodálkozzatok hogy a nehéz tőlük elvenni a zászlót. Én szerencsére akkor játszottam velük amikor nem laggoltak és rohadtul elegem lett abból hogy rángatják azt a szerencsétlen autót, többet nem játszok "mecsboksz fájt"ot, undorodom tőle. A videon nem látszik szerencséjükre, így egész nézhető lett.
Mariann, aki nem kombózik explorerben az a játék szabályát nem szegi meg, csak a szobáét. Az explorert arra találták ki hogy az nyer aki a legtöbbet összeszedi. A kombo ennek a mellékterméke. Ugyan ez a szitu a VS módban való drifteléssel. Hivatalosan nem büntethető az aki egy "drift" szobában versenyzik. A JÁTÉKOSOKTÓL függ hogy mit csinálnak éppen, ezt előzetesen kell megbeszélni a félreértések elkerülése végett. Én speciel úúútttáááálllloooommmm azokat a lebegő szarokat gyűjtögetni, de ettől függetlenül a módban játszok mert jót lehet szórakozni, csak néha kell fölvenni valamit hogy ketyegjen az óra, amúgy semmi értelmük nincs a néha pottyanó ajándékon kívül. Free roamnak is lehetne nevezni ha nem kellene azokat felszedni, hogy tovább játszhassunk .
oops, sokáig írtam, már jöttek közben a válaszok

Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi