Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mellesleg, ha ott vagy a D-n, tudhatod, hogy ez nem igaz és ezerrel folyik a fejlesztés, naponta több(!!) verzió is kijön adott esetben tesztelésre
Tudom, es sehol nem is allitottam ennek az ellenkezojet.
en masokkal ellentetben odamentem es bugreportolom logokkal stb... Itt is tobbszor leirtak mar, hogy Discordon kell picsogni ha gond van... az hogy ez mennyire es kinek jo az mar mas kerdes.
En megvagyok nelkule
nekem a legtobb dologra eleg egy terminal kliens is! Mit szolsz?
-
-
-
válasz
st3v3np3t3r #7119 üzenetére
Nekem a gyari rendszerek az optimalizalatlan, eldobhato, bloat tákolmanyok, de ertem amit irsz.
-
AICP ROM-on hibatlanul mukodott az app, viszont CarbonROM-mal (DNS-töl fuggetlenul) osszeomlik inditas utan.
-
Nalam pedig azota nincs gond, amiota NextaDNS alol kivettem az Energized Ultimate bloklistet.
-
válasz
smrtprjcts #7083 üzenetére
Ha mar itt vagy akkor esetleg arra lenne valami magyarazatod, hogy custom DNS (pl nextDNS) mellett miert kressel az app? Persze tudom van ra workaround, de azert jo lenne inkabb valami konkret megoldas a problemara.
Koszi -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nekem egy ideje NextDNS-el mar indulasnal crash-el az app. Probaltam engedelyezni a firebase-settings.crashlytics.com-ot, de sajnos akkor sem jo.
Esetleg valami egyeb otlet?Redmi Note 7
Pixel Experience A12
Legfrissebb PH app -
Nalam is ez volt a helyzet.
-
-
XDA app-hoz hasonloan nem lehetne a topikok ala is integralni a keresot, lenyilo menube pedig a kepfeltoltesi lehetoseget?
vagy menjek a jo kva...
-
Privat uzeneteknel belso hiba...
RR6/mido -
-
Ma naptól én is a béta tesztelők táborát erősítem. Ami nem hiba de sajnálatos az a sötét és AMOLED sötét témák nem túl szép profilkép megjelenítése. (nincs elmosva a kép széle így nagyon csúnya)
Ezt leszámítva remek kis app
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest