- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Én is használnám sokkszor, csak ugye nem minden nyelvben van, de szerintem sokkal olvashatobbá lehet tenni vele a kódot, nem kell állandóan if meg case tengereket fosni, hanem csak goto, és szépen blokkokba lehet szervezni az eljárást. Sokkal jobb, mint 6 egymásba ágyazott if, 4 egymásba ágyazott for ciklussal.
Én attól vetem le magam a forgószékről, amikor minden ciklussal van megcsinálva, ha kell, ha nem.
Egyébként meg a goto az kb. egy memória címzés, hogy az interpreter tudja hová másszon, ha bekövetkezik (ha jól sejtem), nem értem ez miért lenne rossz bármilyen szempontból....
-
pelyib
tag
Ha jol emlekszem akkor annak van egy admin appja, ahol latod a statuszt a komponenseknek, ott mit mutat ha meg megvan ez?
Webes XAMMP feluletet elered?
Activity monitor -> keress erre: "Apache", ad talalatot?se a Chrome, se a Safari nem akarja lefuttatni a Scripteket
Mit nem akar lefuttatni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest