- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre vannak a verziókezelő rendszerek (ezekből manapság a git az, amit szinte mindenki használ).
Némileg leegyszerűsítve ez arra való, hogy a file-ok különböző változatait eltárolja, látszódjon, hogy melyik módosítást mihez kapcsolódóan csináltad, melyik fileverziók tartoznak egy kiadott verzióhoz meg sok egyebet is tudnak, de azt majd menet közben úgyis megérted. -
kingabo
őstag
A beépítettet sosem használtam, de most kipróbáltam a linket, simán behozza. (igaz nem express vs2010)
"Ez azt jelenti, hogy a vele írt "böngésző" alkalmazások tele vannak biztonsági hibákkal?"
Ez most pl nem biztonsági hiba. Mindegyikben vannak hibák, esetleg egyikben kevesebb / kevesebb derül ki. -
ArchElf
addikt
Általában tele vannak olyan megoldásokkal, amelyek kesőbb csak problémákat okoznak (elavult, vagy nem ajánlott eljáráshívások, régi környezet, stb.). Leginkább szerintem a PHP-nál szembetűnő - egy tanuljunk meg 24 óra alatt php után csak a szívás és az értetlenkedés van (pl miért nem jönnek létre a változók GET/POST hívás feldolgozásakor - aka RegisterGlobals, ami már évek óta alapértelmezett ki van kapcsolva szinte minden szerveren)
Ezek a könyvek nem valós tudást adnak át, hanem egy csomó olyan félig meddig működő megoldást tartalmaznak, amit az olvasó legtöbbször meg sem ért, így a bennük található hibákat (legyen ezeknek bármi is az okuk) esélye sincs se megtalálni, se megérteni, se kijavítani.
AE
-
kingabo
őstag
24 óra alatt tudod mikor tanulsz meg C/C++/C#-ban programozni?
Van erről egy baromi jó kép, igaz az 21 napos: [link] Amit nekem mutattak korábban könyvet az ráadásul rettentő hülyén volt felépítve: használt egy csomó mindent, amiket majd 5-10 fejezettel később elmagyaráz... Ezen felül szerintem a szükséges gondolkodás módot se adja át igazán
(#5404) buktagt540:
0 alappal nem tudom, hogy célszerű neki esni (én közép suliban tanultam, nem magamtól könyvből)
Talán ezek segítenek: C / C++ (illetve ajánlom is ezeket a topikokat, elég sok hasznos dolog fellelhető bennük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest