Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Mi a baj a web services-el? Komolyan. Teszel egy REST API Endpointot a tábla fölé, aztán hagy exportálgassák, amit jól esik. Garantáltan semmi máshoz nem fognak hozzáférni. Az meg már legyen az ő bajuk, ha annyira balfaszok, hogy a belső hálójukon átengedik, sőt még a user - pass-t is kiszivárogtatják

-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Logical replication a konkrét táblára, aztán onnan mehetsz tovább. Manapság már elég sok minden tudja, Postgres, MSSQL, Oracle, etc.
Nem értem mondjuk a webszervizes problémád, ha a szerviz olyan userrel kapcsolódik, aminek nincs máshoz olvasási joga, csak az adott tablahoz, etc. akkor nincs azzal semmi gond.
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
sokat segítene, ha tudnánk, hogy melyik adatbáziskezelő

meg hogy mekkorák a méretek.
illetve lehet, sql topicban több szerencséd lenne. [link]
addig azt tudom javasolni, hogy van sql szinten táblát replikáló megoldás. bent van a hálózat mélyén az adatbázis, meg a replikátor, kirakod dmz-be a replikát, és ahhoz adsz hozzáférést a tűzfalon szabályozva.postgresql-hez slony meg ilyesmi jut eszembe. mondjuk postgresql-nél lehet olyan, hogy egy adatbázisba bemountolsz a másikból egy táblát, és akkor azt ugyanúgy látja, mintha a sajátja lenne, és akkor triggerekkel megoldható a replikálás egyéb cucc nélkül is. hogy ez mennyire stabil, nem tudom.
relatíve kevés sornál akár a pg_dump is jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest