Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
ÁÁÁ!! Elegem van ebből a VIsual-ból
Újabban (2-3 napja) állandóan azt csinálja, hogy compiling közben megáll. A fordítást leállítani nem tudom (hiába nyomkodom a gombot), bezárni se hagyja magát, s csak ctrl+alt+del-el lehet nagy nehezen lelőni 
Közben eszembe jutott még valami: az opt értékét valahogy kerekíteni kéne egész számra, mivel így nem tudom összehozni azt a lehetőséget, hogy pont annyi próbálkozással eltalálni, mint amennyivel a gép végzett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- BestBuy topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Video konvertálás
- Path of Exile (ARPG)
- Seed szerver topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újabban (2-3 napja) állandóan azt csinálja, hogy compiling közben megáll. A fordítást leállítani nem tudom (hiába nyomkodom a gombot), bezárni se hagyja magát, s csak ctrl+alt+del-el lehet nagy nehezen lelőni