Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azok alapból fegyveresek, mert volt hogy leraktam egyet és egyből ment az őrtoronyba. De azóta valahogy megoldódott a dolog, mert felmennek a toronyba.
Viszont ezekkel a kibaszott alagutakkal nem tudok semmit kezdeni. Raktam le a külső falakhoz őrpavilonokat, bele mesterlövészeket.
Szinte már csak 1 szoba nem volt csinálva, az meg az átmeneti szoba nevet viseli a Magyar fordításba. Ezt leraktam, és ide ki is hordták, szóval akkor ez az export termékek gyűjtőhelye.Kaját közbe próbálgattam és az is megoldódott. A cella blokkokat külön ki tudom jelölni hogy aki abban van hova menjen. A magánzárkákat pedig egyesével tudom kijelölni hogy hol legyen az étkező.
Kezdek szépen rájönni mindenre, őrjáratokat is csináltam, viszont még így is szökik meg néha 1-1 rab, bár mióta vannak őrtornyok, azóta ez alábbhagyott.Te még aktívan játszol a játékkal amúgy, vagy csak nagyon ritkán?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest