Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Közben csináltam egy képernyőmentést hogy állok most.
Egyelőre túl sok dolgot nem raktam be, a szükségleteket természetesen igen, viszont mellette korlátlan pénzt is. Szeretném a játékot megismerni hogy mi merre, nem pedig azt hogy elmenjen tőle a kedvem.
Szóval most így áll a börtönöm. Legutóbb azzal szívtam hogy valahogy elállítottam az étel szállítását, így egy étkező nem kapott kaját, meg a gyűjtőcella sem. Viszont nagy nehezen rájöttem hogy a blokkokhoz amelyekhez kell étkező, el kell húznom az egeret ahhoz az étkezőhöz ahova akarom hogy menjenek enni.
Van amúgy aközött különbség hogy amikor rámegyek a logisztikára majd a kajára, akkor az alapértelmezett kaja szállítás vonalát szaggatottal jelzi ki a rendszer, ha meg én jelölöm ki akkor meg normál vonallal? Gondolom csak annyi lehet hogy a szaggatott vonalat a rendszer rakta be alapból.
Jah amit az őrizetesek csinálnak dolgokat a műhelybe, azt hogy a fenébe tudom egy kattintásra eladni? Mert azt tudom hogy egyesével el lehet, de egyszerre esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest