- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem hinném, nem szabadna, de rövid időre azt is lehet inaktiválni, egy teszt kedvéért. (Mondom én, aki már vagy 15 éve inaktiváltam ilyesmiket a gépemről, de ez nem biztatás semmire, csak ténymegállapítás.)
VLC-nél talán ez, de én sem használtam még 3D-re:
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Ez várható volt érzésre is, hogy ettől nem jön rendbe, lehet valamilyen rendszerhiba is.
VLC-t ismerem még, ami tud ISO-t lejátszani közvetlenül, ugyanakkor belső dekódereket használ, vagyis rendszertől függetlenül.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Hiába telepíted újra, ha megmaradnak a régi beállítások a registryben vagy az ini-fájlban.
Ezért felesleges is telepíteni, hacsak nem akar valaki frissebb verziót. Ha viszont alapra akarod állítani, meg kell nyomni a gombot, ami törli a felhasználói beállításokat, majd újraindítani:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest