- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodza32
kezdő
válasz arcitec #1235 üzenetére
Ezt bogarásztam ki a link-ből:
"A csatlakoztatott USB-tárolóeszközöket sorrendben Ext2 / Ext3 vagy FAT16 / FAT32 formátummal kell formázni
hogy kompatibilis legyen az NMT-vel. Ez lehetővé teszi a fájlok feltöltését, megváltoztatását vagy végrehajtását(Az NTFS és a HFS formátumú meghajtók csak olvashatóak)."
Ez akkor azt jelenti, hogy a külső/pl 1 terrás/ meghajtót NTFS-be formázva nézhetőek a filmek, de ugyanez nem vonatkozik a 128 GB-os pendrive-ra?
-
bodza32
kezdő
válasz arcitec #1235 üzenetére
Bevittem egy számtek üzletbe a 128 gigás pendrive-ot és a 8 gigást. mondtam neki, hogy mi a gondja. mondott két formátumot, hogy arra tudná formázni a 128-at. kérdeztem, hogy melyik a népszerübb. azt mondta, hogy az NSTF. arra formáztattam. és akkora mázli volt, hogy utána amit belinkeltél használati utasítást, abba azt írták, hogy az NSTF-et olvassa. Így használható a popcornhour-al ez a pendrive.
-
attiss66
senior tag
válasz arcitec #1449 üzenetére
Voltaképpen az A-410-nek elvileg tudnia kéne, amit az A-400 tud. De azért is kérdeztem, mert sokat olvasgattam ebben a topikban és valaki azt írta, hogy 4TB-os külső winchestert nem vitte neki az A-410 ezért inkább 2db 2TB-ost vett hozzá. Na, most, hogy ez csak nála nyüglődött e úgy valamiért! passz. Semmi gond nem volt a 6TB-os külsővel? A tied milyen márka és mit javasolnál, esetleg linkkel. A WD-ről jókat olvastam. Jelenleg is, a vett A-410-hez tartozó belső vinyó, 1 TB-os, WD márka.
[ Szerkesztve ]
-
attiss66
senior tag
válasz arcitec #1452 üzenetére
És miért ezt vennéd a médialejátszóhoz? Mert általában ezt ismerik az emberek, amit én linkeltem. Erről még nem is hallottam, amit te linkeltél. A külső házba pakoláshoz kell valami szaktudás? Még jó, hogy megkérdeztem és nem futottam bele az általam talált vásárlásába.
[ Szerkesztve ]
-
attiss66
senior tag
válasz arcitec #1459 üzenetére
"Még talán az erősítőn nézz koax-ra beállítást"
ott minek nézzek?! a lejátszón kell nézni. Az erősítőn ott van a koax.-bemenet, csak rácsatlakoztatom a lejátszó koax kimenetére, és megvan a kapcsolat . Eddig is úgy volt a Himedia Q10pro koax kimenetét összekötöttem az erősítő koax bemenetével egy digitális koax kábellel és vitte a jelet, mint állat. Mondtam ezt a számtech-es haveronak , ő azt mondta, hogy az alapból viszi a jelet a koax.-on keresztül.
Merthogy itt az volt a kérdés, hogy a médialejátszón mit kell állítani, hogy a koax-on vigye a jelet. At erősítőn ott a koax bemenet, csak össze kell kapcsolni.
Jó ez az erősítő. Na persze az újabb formációkat nem tudja, de amit tud azt nagyon tudja, nekem elég DD és DTS. Én 80e-ért vettem tavaly a Denon AVC-A11SR-t. Most néztem, kb 150-200e közt van általánosságban, de találtam egy 260e-est és egy 560e-est is/azt írja róla, hogy 2021-ig be volt csomagolva, tehát majdnem új. Én el vagyok vele, brutáljól szól.
Igen, mindig NTFS-re van formázva minden, a pendrive-ok is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest