Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atex
tag
válasz
bebe159 #7959 üzenetére
Igen, melóba menet reggel és hazafelé délután is lenyomnak. Autóból.
Ez igaz én is sokszor bosszankodom, de mit csinálok? Ha közel van gyorsan visszafoglalom gyalog., Ha messze van, akkor odamegyek autóval.
Ennek is hol a vége? Nem vitatkozni akarok, de mi az autós? Ugye milyen érdekes? Én amikor elindulok a fiammal egy túrára (20-200 km), autóval megyek. Leparkolok valahol, de akkor is autóval mentem oda. Tegyük fel utána gyalogos túra. De akkor is! Ha autó nem lett volna, akkor a helyi őslakos gyalogosoké lett volna a gymben a hely.
Nem akarom mindig felhozni, de Pogozzál mondjuk Kaposfüreden autó nélkül. Nincs is Gym. Más egy nagyváros. De mielőtt valaki elmondja, a nagyvárosi nehézségeket, ne tegye! Tudom. Teljesen elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, nem kellene a nagyváros.
Két elvem van, nem használok olyan segéd programot, ami nélkülem dolgozik, nélkülem közlekedik, nincs multi accom (pedig jól jönne sokszor). Én alkalmazkodom, és kihasználom a lehetőségeket:
-ha elszalad a figurám, miközben itthon rendezem a pokekat, igenis pörgetek és megfogom a mont.
-sokat gyalogolok, de ha a faluban verik a gymet indulok bicóval, ha a szomszédfaluban akkor autóval, akár éjjel is, ha észreveszem.
-bicóval, autóval is incensezünk.
-miközben melóba megyek (2 km), autóból ellenőrzöm a gymeket, és pörgetek és megfogom a pokékat, de ha túra van gyaloglok akár 20 km a mínuszban, és szétfagy a keze a 11 éves fiamnak is. Nem nyöszörög, jön, pedig fáj neki. De ilyen Kánaánhoz oda kell autóval utaznom.
-amióta sok a mon, az irodámhoz is tettek két fészket, az egyiket az asztalomtól elérem. Igenis lelkiismeret nélkül, ülve megfogom. (Most Jynx)
Tudom ez sokatoknak, ütközik az elvével. Azt is megértem, és Tiszteletem érte.
De egy a lényeg, ez a játék, egy valami miatt tetszik nagyon, egy valami miatt rohadt érzelemben gazdag. Mégpedig azért mert olyan mint az élet, igazságtalan. Nem biztos, hogy a legjobb futó, legjobban dobó, legjobb matekos, legszorgalmasabb lesz a király. Kell hozzá egy kis zsiványság is, persze, csak annyi hogy ne válj "bűnözővé". De ez ennél sokkal egyszerűbb, ez csak JÁTÉK.
-
Sefule
tag
válasz
bebe159 #7959 üzenetére
Pontosabban azt írták ki, hogy PST szerint reggel, hogy hány órakor, arra nem írtak semmit. De most még hajnali fél négy lesz PST szerint, tehát valószínűleg még várni kell. Ha PST reggel 6-kor indul, akkor nálunk du. 3, ha reggel 9-kor, akkor nálunk csak este 6. (Hogy miért így csinálták, arról nyilván gőzöm sincs
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
bebe159 #7959 üzenetére
Most pörgettem 12:15 perckor, inkubátort nem kaptam csak napi bónuszt
szerk: reddit is tele van hogy nem kaptak inkubátort, sőt a lure is csak 30 perces, amúgy megnéztem a világon már csak 1 helyen van szombat (- 13 órában van hozzánk képest).
De amúgy simán lehet hogy a Niantic bénázik, vagy csak úgy gondolta hogy majd valamikor reggel bekapcsolják, csak ezt elfelejtették közölni a communityvel, nem lenne meglepő#justpokemongothings
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest