Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atex

tag

válasz bebe159 #7959 üzenetére

Igen, melóba menet reggel és hazafelé délután is lenyomnak. Autóból.

Ez igaz én is sokszor bosszankodom, de mit csinálok? Ha közel van gyorsan visszafoglalom gyalog., Ha messze van, akkor odamegyek autóval.

Ennek is hol a vége? Nem vitatkozni akarok, de mi az autós? Ugye milyen érdekes? Én amikor elindulok a fiammal egy túrára (20-200 km), autóval megyek. Leparkolok valahol, de akkor is autóval mentem oda. Tegyük fel utána gyalogos túra. De akkor is! Ha autó nem lett volna, akkor a helyi őslakos gyalogosoké lett volna a gymben a hely.

Nem akarom mindig felhozni, de Pogozzál mondjuk Kaposfüreden autó nélkül. Nincs is Gym. Más egy nagyváros. De mielőtt valaki elmondja, a nagyvárosi nehézségeket, ne tegye! Tudom. Teljesen elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, nem kellene a nagyváros.

Két elvem van, nem használok olyan segéd programot, ami nélkülem dolgozik, nélkülem közlekedik, nincs multi accom (pedig jól jönne sokszor). Én alkalmazkodom, és kihasználom a lehetőségeket:
    -ha elszalad a figurám, miközben itthon rendezem a pokekat, igenis pörgetek és megfogom a mont.
    -sokat gyalogolok, de ha a faluban verik a gymet indulok bicóval, ha a szomszédfaluban akkor autóval, akár éjjel is, ha észreveszem.
    -bicóval, autóval is incensezünk.
    -miközben melóba megyek (2 km), autóból ellenőrzöm a gymeket, és pörgetek és megfogom a pokékat, de ha túra van gyaloglok akár 20 km a mínuszban, és szétfagy a keze a 11 éves fiamnak is. Nem nyöszörög, jön, pedig fáj neki. De ilyen Kánaánhoz oda kell autóval utaznom.
    -amióta sok a mon, az irodámhoz is tettek két fészket, az egyiket az asztalomtól elérem. Igenis lelkiismeret nélkül, ülve megfogom. (Most Jynx :O )

Tudom ez sokatoknak, ütközik az elvével. Azt is megértem, és Tiszteletem érte.

De egy a lényeg, ez a játék, egy valami miatt tetszik nagyon, egy valami miatt rohadt érzelemben gazdag. Mégpedig azért mert olyan mint az élet, igazságtalan. Nem biztos, hogy a legjobb futó, legjobban dobó, legjobb matekos, legszorgalmasabb lesz a király. Kell hozzá egy kis zsiványság is, persze, csak annyi hogy ne válj "bűnözővé". De ez ennél sokkal egyszerűbb, ez csak JÁTÉK.

• Sefule

tag

Pontosabban azt írták ki, hogy PST szerint reggel, hogy hány órakor, arra nem írtak semmit. De most még hajnali fél négy lesz PST szerint, tehát valószínűleg még várni kell. Ha PST reggel 6-kor indul, akkor nálunk du. 3, ha reggel 9-kor, akkor nálunk csak este 6. (Hogy miért így csinálták, arról nyilván gőzöm sincs :))

• Riccsiz_h

aktív tag

Most pörgettem 12:15 perckor, inkubátort nem kaptam csak napi bónuszt :(

szerk: reddit is tele van hogy nem kaptak inkubátort, sőt a lure is csak 30 perces, amúgy megnéztem a világon már csak 1 helyen van szombat (- 13 órában van hozzánk képest).
    De amúgy simán lehet hogy a Niantic bénázik, vagy csak úgy gondolta hogy majd valamikor reggel bekapcsolják, csak ezt elfelejtették közölni a communityvel, nem lenne meglepő :D #justpokemongothings

Új hozzászólás Aktív témák