Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
én anno a fw update-tel szívtam (24 megás tia sd kellett hozzá, szerencsémre a cégnél véletlenül pont 1 ilyet rendeltek egy 1500-ashoz tesztnek)
ha jól emlékszem az 1200as 2 megáig támogat tia sd-t, nem kell siemenst venned minden áron, Helmholz is van pl, meg gondolom még 1 rakás "utángyártó" valamivel kedvezőbb áron. Már ezen is elfér párezer sor a csv-n, főleg ha ciklikusan "körbe" íratod. Pl 5000 adatot mentesz és a legutolsót mindig kidobod, a többit pedig eltolod és az újat pedig legelőre illeszted(mint az Audit Trail).Esetleg a Tia vizu Archive funkciója nem lenne használható?
Onnan már csak azt kéne megszülni, hogy script nélkül lehet-e továbbcopyzni szerverre fájlt. (scriptbebn megoldható, de fontos korlátozás, hogy WinCe-be nem latsz bele, csak te tudsz onnan kiírni, így megosztott mappás lehetőség sajnos nem játszik, ezzel már én is szívtam)Nekem az nem teljesen tiszta, hogy adott az 1200-nál vmennyi programmemória és "ram", aztán adott valamennyi "tárhely", ami kártyával bővíthető valameddig.
Oda tudsz menteni csv-t, amit a webserver oldalán is le tudsz tölteni.
PLC-n az ilyen irányú korlátozott tudásomből fakadóan nem biztos, hogy belkezdenék saját szakállra. Inkább pc-vel vagy pc-plc kombóval oldanám meg, persze ha van erre lehetőség.Ha van mellette egy folyamatosan vagy ciklikusan PC-n futó program le lehetne tölteni csv-ben a fájlt automatizáltan, majd a program felrakja ftp-re (vbs v bármi jo lenne ra).
Korrekciót, véleményt szívesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest