Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Szia
csak azt hittem hogy foglalkozott a forumlatogatok egyike a koltsegcsokkentes miatt kialakitott masik rendszerhez hasonlo plc programozasaval, de ezek szerint itg nincs ilyen
Én foglalkoztam/foglalkozok, ilyesmivel, épp most cserélünk le egy UniOP rendszert egy Delta rendszerre.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy többlet információt tudnék adni mint amit Szirty adott. Ami szerintem a rendelkezésre álló infók alapján a maximum.
Az általad használt vezérlőt én sem ismerem, így azzal kapcsolatos infót nem tudok adni, de a PLC, az PLC. Nyílván vannak egyedi tulajdonságai, de ha a netről letöltött adatlapok. és szoftverek alapján elindulsz, és elakadsz, szerintem itt fognak tudni segítséget nyújtani. Ha nem is típusspecifikust, de egy általános segítséget biztosan.
Én sem ismertem korábban a Delta PLCt, mégis sikerült két nap alatt felprogramozni a rendszert. Tehát ha típusspecifikus kérdés van (címzés, ilyesmi) akkor azt Neked kell valószínű kiszenvedni, de ha PLC programozás a kérdés, akkor tuti van itt segítség.
Ha a feladat teljes kidolgozása a kérdés, akkor nekem írhatsz privit, és tudunk árajánlatot küldeni. Akár tanfolyamra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- sziku69: Szólánc.
- Mini PC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arch Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest