- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Bevallom nem értem mire gondolsz(?) én pl egyedül olvastam amit írtál
Aki most eladja a gépét pár hét múlva játszhat az új konzolján (ha kapott visszajelzést, hogy költheti a pénzét). Ha meg az ismert okok miatt mégsem lesz idén mit kiszórni (meglepne, de tegyük fel, hiszen nincs gondolat rendőrség), akkor majd az ismert fórumok telesírása után kapunk, és örülünk később. A lehetséges műszaki probléma is találgatás (ami jogos, hiszen nincs a kezünkben a konzol, csak részben tudjuk mit kapunk. De majd vakarjuk ha viszket.)
-
vonSux
őstag
Azért nem olyan nagy tragédia ha kimarad pár hét videojáték.
Pár hónapnak már én se örülnék, de ott még nem tartunk. Részemről fullos volt a ps4 gen., a nioh2 utolsó két bosst kellene csak legyaknom. Ha meg nem jön át a mentés, c’est la vie, majd a Demon’s Soulsal vigasztalódom.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
Nem sieti el a Sony a PS5-höz ajánlott tv szériájának 4k 120fps updatejét. Ráér az adott esetben tavasszal is.
-
vonSux
őstag
Ps5 koncept pókfanoknak.
-
vonSux
őstag
Bloodborne Kart micsoda folytatás
!
-
vonSux
őstag
Pontosan erre jutottam én is. Viszont amikor párhuzamosan volt ps4-em meg xbox one-om, egyik mindig hosszabb távon csak a port fogta. Így nyomtam végig ezt a generációt: bekezdtem egy fat xbox one-al, majd fat ps4, ps4 slim, ps4 pro, majd xbox one x és ps4 pro párhuzamosan, végül maradt a pro a generáció végéig. A kövi genben a hasonló mentalitásnak még talán értelme is lesz
. Az biztos, hogy egyszerre nem lesz két platformom (kivétel ha a gyerekem már elég nagy lesz egy Nintendóhoz), nincs rá elég időm.
-
vonSux
őstag
válasz
Impulsivex #20548 üzenetére
Ha idén nem, csak jövőre kapok konzolt, egy fanyar mosollyal fogok gondolni a pro-m új tulajára
Ja, és teleszemetelem az xbox és ps fórumokat, hogy menjetek levegőre, sportoljatok, legyetek a szeretteitekkel ti...no life kockák
*Ha terv szerint kapok, mindez tárgytalan -
vonSux
őstag
Esetleg tovább lépni? Az sem túl elegáns amit most ti csináltok.
-
vonSux
őstag
Kíváncsi lennék, hogy s Sony hq-n milyen beszélgetések folynak a jelenlegi kommunikációjukról, stratégiájukról, ennek hatásáról. Mert oké, az E3 elmaradt (nem volt nagy reveal) és a covid miatt eleve más stratégiába kényszerültek. De most már bármilyen józan eszű, a téma iránt érdeklődő gamer, pláne ezzel foglalkozó szakember agyában megfordult a dolog, hogy kurvára ideje lenne érdemi információt szolgáltatni (a Sony saját érdekében, nem a két szép szemünkért, bár ezt is figyelembe vehetnék
).
A nem éppen pozitív hírekből kaptak, szolgáltattak eleget: agresszív, jól időzített és akár hatékony MS stratégia (tudom, már nem ellenfelei egymásnak a két platform, tök más piac), nem nyalhatják fel a "legerősebb konzol" matricát, akadozó launch, kissé üresen kopogó nyitó lineup (ok, ez nem újdonság), szarakodás több játék PS5 portjával kapcsolatban (ami persze leginkább pletyka, mert nincs(!) érdemi infó), nem feltétlenül előre mutató üzleti stratégia a játékosok felé (áremelkedés, PS Now fejlesztésről semmi hír). Vajon szerintük jó az irány, kb tök mindegy mi történik a PS a tömegénél fogva megállíthatatlan?
-
vonSux
őstag
válasz
Carlos Padre #18424 üzenetére
Ebből is azt látom, hogy állati érdekes generáció lesz a következő. Úgy tűnik, hogy az MS végtelen pénzből, ügyes marketinggel és türelemmel maxra tekeri az előfizetéses modellt, miközben a Sony /darab maximalizál profitot (számomra(!) eddig jobb saját játékokkal). Első olvasatra sokkal szimpatikusabb az MS modellje, különösen az új szereplőkkel, akiket felvásároltak. De vajon mekkora-milyen szabadságot kapnak a stúdiók, milyen építő produceri munkát végez majd a MS, milyen irányba befolyásolják az ipart? Kíváncsi, és a hype-al együtt egészségesen szkeptikus is vagyok.
-
vonSux
őstag
Rendesen beindult a felnőtt óvoda
Kéretlenül nem oktatnék senkit, de egyeseknél érdekes, hogy milyen szerepet tölthet be egy videojáték konzol. És természetesen én is szeretek játszani, új dolgokat kipróbálni, de itt már nem erről van szó.
-
vonSux
őstag
-
vonSux
őstag
1M néző csak a hivatalos yt csatin, durva..
-
vonSux
őstag
Reggel nyolc óta 275 új hsz.
légyszi valaki foglalja össze, hogy van-e valami fontos új infó.
-
vonSux
őstag
Én kb hasonló alapon jutottam el oda, hogy leszarom mikor jutok egy új konzolhoz. Pár hónapja még birizgált, hogy majd a megjelenés napján, meg végül is poén kivenni egy kocsi csomagtartójából a dobozt, ami németországból fázott el idáig. De ennyi csilivili spot, okoskodás, meg félinformáció után már egy hír nincs ami felizgatna a témában. Majd jön a doboz, kerül amibe kerül, és pár hónapra rá már kb újra lesz miről beszélni. Ezért az elhúzott ejakulációért, meg egy szépen készített faszkorbács jár a Sonynak meg a MS-nak. Igaz, egyre szarabb (oké, számomra egyre érdektelenebb) irányba ment az E3, de legalább utána már kevésbé a semmi közelében ment a csámcsogás.
-
vonSux
őstag
válasz
Bluverkill #6604 üzenetére
Ne rugózz ezen, van ahol április vége óta újraindult a mozgóképgyártás. Nem hülyék a projektek producerei, pláne ha számít a pr, a cateringtől a focus pullerig mindenkit szűrnek, és egy-egy helyen ha kell, kb úgy dolgoztak, mint egy fertőző osztályon.
-
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker #6474 üzenetére
Aha, a szürke nekem is nagyon tetszik.
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker #6411 üzenetére
Az nem lehet, hogy van akit a töltelék érdekel (meg a Cod
)? Egy konzumer termékkel elég széles piacra lőnek, aminek a demóját kifogásolhatják a pro, de leginkább a magukat pro érdeklődésűnek tartó júzerek (akik valójában kevesen vannak, bár nagyon hangosak).
-
vonSux
őstag
Fantasztikus, hogy páran egy animáció és pár kép után már kijelentik, hogy; szar anyagból van, melegedni fog, hangos lesz
Black flag mikor jön rá ingyé? Kicsit azért örüljetek is neki, erre vártunk ebben a topikban.
Na jó éjt, viszlát! -
vonSux
őstag
Feketében jöhet majd.
-
vonSux
őstag
És egyik szar designre se hasonlít!
fasza lett! -
vonSux
őstag
Na nee, Oddworld
Bogyi, szerintem nem ex.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker #6005 üzenetére
Meg USB csati...next gen
-
vonSux
őstag
Muti már a konzolt!
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker #5984 üzenetére
Szélmalomharc, engedd el
-
vonSux
őstag
1.6M a főcsatin, durva...
-
vonSux
őstag
Próbálom követni amiről írtok, majd ha valaki tudja már, hogy mennyibe kerül itthon, pontosan mikor jelenik meg, milyen játékok érhetőek el day one, és esetleg, hogy néz ki (ez utóbbi triviális, de azért na), akkor tegye már meg, hogy vastaggal kiemeli azt a hsz-t, mert a többivel kapcsolatban brutálisan elvesztettem az érdeklődésemet. Talán még ha lesz valami új szolgáltatás az is érdekes lehet.
-
vonSux
őstag
válasz
Carlos Padre #1612 üzenetére
“We still know very little about these systems, and even less about the PS5 than about Xbox Series X. But we do have some idea of what these next-gen consoles will be like.”
Eddig olvastam (kb a poszt eleje). -
vonSux
őstag
Cseppet általánosítasz
Bennem pl nem hagyott mély nyomot az Uncharted 4 (és az egész széria) vagy a Horizon Zero Dawn. De imádtam a TLoU remasztit, a Bloodbornet, a Nioht, a GoW-t. Minden hibájával együtt a Days Gone is remek játék.És kb húsz óra játék után utóbbi listához csatlakozik a Death Stranding is. Pc-n nem játszom, ezeket Ps4-en érem el. És? kinek mi... Pl a Halo széria végigjátszása miatt vettem egy one x-et. Imádtam. Az is ex.
-
vonSux
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest