- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz RangerFox #274806 üzenetére
Köszönöm! Közben megleltem az összefoglalóban.
"Plus előfizetőknek bizonyos tartalmakra extra kedvezményt biztosítanak
(Plus discounts).
(Az így megvásárolt dolgokra korlátozás nincs, Plus előfizetés lejárta utána is használható, megegyeznek a teljes áron megvásároltakkal.)"Viszont a User1-User5-be kicsit belezavarodtam mint új PS4Pro felhasználó.
Megvettem online a Dishonored 2 játékot a saját accomra (azzal voltam belépve is), de a gépet egy ismerőstől vettem meg akinek rajta van egy halom játéka a library-jában.
Nyilván az ő account-ja a primary "szerintem". Abban egyeztünk meg, hogy amíg nem vesz PS5-öt használjam nyugodtan a megvásárolt játékokat.Most tervezem, hogy 12k-ért előfizetek a PS Plus-ra, mert így 1k/hó nem vészes. Viszont ha neki kell majd az acc-ja (és miért ne kéne) akkor nyilván nem arra vásárolnék játékot.
Maradhat így, hogy én vagyok a másodlagos user vagy váltsam át az enyémre, de akkor elvileg bukom az ő játékait.
Vagy nagyon rossz a levezetésem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest