- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz marilllyo #267276 üzenetére
Biza, de ilyen hosszú projektet én még nem láttam tőlük. Nálam két dolog teljesen kiverte a villanyt:
- Npc walk speed, ami gyorsabb mint a séta, de lassabb mint a futás...
- meg astealth jelenet amikor a friendly npc-ket nem veszi észre az ellenséges ai...Az utolsó nálam frissnek hatott, mert a Ghost of Tsushima-ban és a Valhalla-ban is volt ilyen élményem. Lopakodok mint az állat a hülye társam meg az npc előtt sétál. De az Assasin's Creed-ben is jó amikor lebuksz lopakodás közben, fújnak egy riadót, kiszúrnak és te próbálsz elmenekülni előlük. Na, ilyenkor az npc-kből előtör az assasin vér és falat, házat meg minden vackot hirtelen meg tudnak mászni. Why?
Bírom amikor ennyire tré az ai kódolása, mert halálra tudom magam röhögni rajtuk. Ebben a GTA AI-ja a legjobb. Hihetetlen ott mit ki nem lehet hozni belőlük.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest