-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
A gameplay nagyon állat, de hatalmas a skill gap köztem és többi játékos között. Csoda ha egy embert le tudok lőni egész meccs alatt. Pedig az fps alapok megvannak. Nem a földet nézem amikor megyek előre, nem rusholok be a semmibe, de még így is one tap vagyok a legtöbbször. Ugye én casual fps játékokhoz vagyok szokva, ahol nincs ekkora fegyver visszarúgás és hasonlók... Át kell drótoznom magam.
Az sem nagy segítség, hogy csak a meccs kezdetekor mutatja a térképet és játék közben nem. Lehet hogy tök hülye helyeket próbálok reinforce-olni, ahol nem is jön soha enemy, vagy támadó ként olyan helyekről közelítek amit nagyon védenek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest