- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen videókártyát?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz penge111 #232191 üzenetére
Fiam 11 éves...ő is osztálytársakkal, barátokkal és én haverjaim gyerekeivel játszik.....mivel jeles tanuló és sportol is rendszeresen, így nincs miért tiltanom a videojátékoktól sem....de a mértéket azt mi határozzuk meg a párommal.
Osztálytársai mindig mondják hogy menő apuka vagyok mert játszok velük....az ő szüleik utálják és azt se tudják mi a videojáték....szerintük felesleges
Felemelő érzés amikor sulis rendezvényen kiabálnak nekem hogy "láttam-e az aznapi item shopot" és szerintem melyik skin a menő :D vagy hogy pl "este squad ? "
(mellesleg én is szeretek játszani......2 PC, 1 laptop, PS4 és Xbox one is van itthon...stb)
Simán elvegyülök közöttük....már ők hívnak játszani akkor is ha pl fiam éppen nem ér rá.
De baráti körében 9 évestől a 18 évesig vannak srácok......de vagyunk szülők is páran 35 felett......és akad pár fiatal ember is 20-28 között, akik munka és barátnő/élettárs mellett is tudnak játszani 1-2 órát.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
válasz penge111 #232191 üzenetére
Hát napi egy órával ne is csodálkozzál ha nem megy neki. Ennyui gametime-mal, akkor fog belejönni a játékba, mire lecseng ez az egész Fortnite láz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- További aktív témák...
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest