- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz sp8787 #213891 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, engem nem hoz lázba az, hogy milyen egy játék más builddel, mivel zero kihatása van a játék történetére. Nálam egy játéknál a legfontosabb szempont, a története. A WItcher 3 kitűnő példája annak, hogy a történet milyen sokféle képen alakulhat, bizonyos döntéseink miatt... Szóval nálam ezért erős az újrajátszási faktora. A BB-t imádtam, hiszen platináztam is, persze ez nem egy nagy vasziszdász, de még egyszer már nem állnék neki újrajátszani.
Aki ismer, az tudja, hogy én zömében rpg és jrpg címekkel játszok. Nyilván ebből is adódik, hogy nálam a sztori az elsődleges szempont. A souls féle játékokkal meg úgy vagyok, hogy nagyon élvezem őket, hisz óriási adrenalin löketet adnak az embernek. De újrajátszani, már csak azért se játszom, mert inkább állok neki egy újabb souls szerű címnek, mint egyet ismét elő vegyek. Most volt vittem nemrég végig a DS3 The Fire Faid kiadást és a Surge-t. De már be van tárazva a Hollow Knight és a The Lords of Fallen is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Woodslave
félisten
válasz sp8787 #213891 üzenetére
ds3-at bloodborne-t ugyanazzal a builddel is bármennyiszer újrajátszanám
A witchert elkezdtem amikor megvettem, de úgy döntöttem hogy inkább a téli időszakra tartogatom akkor talán több időm/kedvem lesz jobban elmerülni, de egyre jobban felértékelődik hogy a from játékokban nincs annyi pofázás
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest